DARPHIN 8-FLOWER GOLDEN NECTAR: NEKTAR SA ZLATOM ZA ZDRAVU I BLISTAVU KOŽU

Kao ekspert u primeni esencijalnih ulja u nezi kože i čija suština nege leži u aromatičnim eliksirima, čuveni pariski brend Darphin svoju neiscrpnu inspiraciju u upotrebi aromaterapije i biljnih ulja iskoristio je za još jednu, novu kreaciju 8-Flower Gold Nectar. Ovaj uljani nektar za negu lica, sa 98% sastojaka prirodnog porekla, kreiran je na bazi prestižnog Darphin Aromatskog eliksira 8 cvetova. Ali, za razliku od njega, novi nektar u svojoj formuli sadrži i salicilnu kiselinu i 24-karatno zlato (mikrolistiće zlata koji plutaju u njemu), kao i ulje pasjeg trna bogato hranljivim sastojcima za ishranu kože.

Darphin zna kako da uljni preparati postanu deo mirisne rutine nege koja će predstavljati uživanje, uz izuzetan efekat i bez masnih tragova na licu. Novi, Zlatni nektar sadrži više od 20 biljnih i aromatičnih ulja pažljivo pomešanih sa 24-karatnim zlatom čime obezbeđuje mladalačku blistavost kože. Kompleks 8 cvetova (smilje, ylang-ylang, lavanda, pačuli, neroli, ruža, jasmin i iris), uz dejstvo salicilne kiseline, podstiče obnovu ćelija na površini kože kako bi izgedala čvršće, mladoliko i sveže.
Zlatni nektar 8 cvetova sadrži 24-karatno zlato, od davnina poznato kao eliksir mladosti, presovano do debljine od 0.1 mikrona, koje se trenutno raspoređuje po površini kože i daje joj trenutnu blistavost. Salicilna kiselina, rastvorljia u ulju, omekšava površinske slojeve kože, prodire u pore i deluje kao eksfolijant. Ona pomaže normalizaciju obnove površinskih ćelija, ubrzava eliminaciju mrtvih ćelija i otkriva svežu, meku i svetlu kožu.
Omamljujuć, ženstven i zavodljiv miris nektara preobražava svakodnevnu negu u raskošno mirisno iskustvo, pobuđujući različite senzacije – relaksaciju, umirenje, nalet energije ili emocija…
Zlatni eliksir 8 cvetova preporučuje se kao deo dnevne nege iako sadrži esencijalna ulja, jer je formula pažljivo usklađena sa evropskim regulativama, sa sastojcima koji ne raguju na koži izloženoj suncu. Da bi ovo postigao, Darphin je brižljivo birao esencijalna ulja poznata po tome da ih koža dobro podnosi, da nisu fototoksična, da se uklapaju u preporuke IFRA (International FRagrance Association) i sva ulja su 100% prirodna. Ipak, ona ne sadrže sve molekule koje poseduju u prirodi. Da bi obezbedio njihvu bezbednu upotrebu tokom izlaganja suncu, Darphin je frakcionom destilacijom modifikovao neke od njih, odstranjujući komponente koji daju efekte fotosenzitivnosti.
Cena: 30ml, 22.175 din.
Već tradicionalno, pred kraj svake godine, Darphin tim je i ovog puta jedne “zlatne” večeri, u beogradskom hotelu “Moskva” predstavio najnoviji proizvod iz svoje kolekcije. A bilo je baš ovako…

Foto: Dragan Jereminov, fotobot