GRUPNA IZLOŽBA RADOVA TRI SAVREMENA DOMAĆA AUTORA

Galerija PRO3OR predstavlja novu grupnu izložbu radova savremenih domaćih autora Jelene Tamburić, Vladimira Antovića i Lidije Mićović. Iako su stvaralačke poetike ovih autora u biti različite, kao i sredstva izražavanja, njihovi radovi u istom prostoru egzistiraju kao tačke u savremenom dobu koje su sveprisutne. Otvaranje izložbe je 30. decembra, u 19 časova, u Galeriji Pro3or (Koče Popovića 9).
Jelena Tamburić osnovne i magistarske studije završila je na FLU u Beogradu. Samostalno izlaže od 1989. godine u zemlji i u inostranstvu. Učestvovala je na brojnim grupnim izložbama, među kojima se ističu: Oktobarski salon, Majski salon, Jesenji salon… Član je ULUS-a.
Vladimir Antović završio je osnovne i postdiplomske studije na FLU u Beogradu. Godine 1997. osnovao je u Beogradu grupu autora „Kerozin umetnička grupa“. Dobitnik je nagrada Fakulteta likovnih umetnosti. Imao je niz samostalnih i grupnih izložbi. Član je ULUS-a.
Lidija Mićović studirala je na FLU u Beogradu. Deluje kao samostalni umetnik – slikar. Pisala je o umetnosti i umetnicima za domaće časopise. Izlaže svoje radove u zemlji i u inostranstvu od 1997. godine, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Živi i stvara u Beogradu.
Dobro došli!

Foto: press