SVAKA JE ZA NAJLUĐU NOĆ: 6 CRNIH HALJINA SA SEZONSKOG SNIŽENJA

Igrate na sigurno i ne odustajete od crne haljine, a trebala bi vam još neka za predstojeće novogodišnje praznike? OK, ne uzbuđujte se što je još uvek niste našli, jer, ispostavi se da je sam kraj decembra pravo vreme za šoping. Naime, praznične rasprodaje su počele, pa tako i u najposećenoj Zari u kojoj sada možete naći haljinu sniženu sa 9.990 dinara na 3.990. Priznaćete, pristojno sniženje! Jedini problem je što ćete morati da se spremite za kampovanje u redu koji vodi do kase ili kabine za probu.
Kad odluka padne na crnu haljinu znate da će biti za mnogo prilika. Uvek elegantna, lako joj se nalazi odgovarajući par cipelica i adekvatan nakit – i, voila! Spremne ste za bilo kakvu svečanu priliku, od najluđe noći, do neke fine večere ili druge svečanosti. Ono što crnu haljinu čini najpoželjnijim momentom u garderoberu svake žene je to što će vam potrajati, ona nikada ne izlazi iz mode, a uz malo umešnosti i druge komade odeće daćete joj još nekoliko života.
Ako Zara nije dostupna u mestu u kojem živite, podsećamo vas da imate i mogućnost online kupovine. Haljina sa šljokicama i tilom, 4.590 din. 

Haljina od trikotaže sa otvorenim leđima, 3.990 din. Asimetrična haljina sa satenskim efektom, 3.290 din.  Duga haljine od čipke, 3.990 din.

Haljina asimetričnog kroja, 3.290 din.Mini haljina od čipke, 2.590 din.

Foto: Zara