LANCOME ÉNERGIE DE VIE: AU REVOIR UMORU, BONJOUR SJAJU

Da bi pomogao i genereaciji Y život učinio podnošljivijim Lancome je kreirao ENERGIE DE VIE liniju za hidrataciju kože, sa antioksidantnim dejstvom. Generacija Y puna je paradoksa – živi u gradu, ali želi da se vrati prirodi, vreme provodi fokusirana na ekrane ali se ipak zalaže za digitalno diskonektovanje, preuzima jedan projekat za drugim a ipak sanja da pobegne od svega toga, to je generacija konstantno preopterećena jer pati od fenomena urbanog umora, novog tipa iscrpljenosti koji nije jednostavno prouzrokovan nedostatkom sna, već, globalno posmatrano, opštim zamorom.
Posledica ovakvog života pripadnika generacije Y su vidljivi znakovi umora – gubitak vlage, crvenilo i koža bez sjaja. U budućnosti bi svi oni mogli da postanu prvi znakovi starenja. Zato je kreirana Lancôme ÉNERGIE DE VIE linija fokusirana na individualni pristup lepoti koja integriše aktivne sastojke biljnog porekla. Ove godine ÉNERGIE DE VIE linija bogatija je za dve inovacije – piling masku i gel za predeo oko očiju uz koje ćete reći “Au revoir umoru, Bonjour sjaju”.
PILING MASKA – Želite da revitalizujete umornu kožu nakon vežbanja? Ovo je upravo cilj piling maske sa formulom koja prvo hidrira, a zatim vrši piling kože. U skladu sa ponudom Liquid Care™ asortimana, puna je hidrirajućih sastojaka i, kada se koristi dva puta nedeljno, pruža osvežen i sjajan izgled kože, a već posle prve upotrebe 93% žena primetilo je da im koža izgleda svežije. Maska je obogaćena ekstraktima kore limuna i jojobe, kao i glicerolom biljnog porekla pa je idealna za nežan piling kože. Jednom isprana, koža je čista i odmorna. Rezultati su ubedljivi – nakon četiri nedelje, koža je mekša (93%), svetlija (90%) i izgleda zdravo (92%).
GEL ZA PREDEO OKO OČIJU – Imali ste dugu noć? Zahvaljujući sastojcima gela za predeo oko očiju i osvežavajućoj formuli, gel za područje oko očiju umanjuje znakove nedostatka sna. Rezultat su osvežene konture oka za 73% žena odmah nakon nanošenja, dok su tamni kolutovi ispod oka i nadutost smanjeni posle 4 nedelje upotrebe.
Njegova osvežavajuća formula u rol-on pakovanju hladi kožu za 2,8 stepena 2,5 minuta nakon nanošenja. Osvežene, konture očiju izgledaju revitalizovano i odmorno, a koža je hidrirana tokom celog dana, od buđenja do odlaska u krevet. Gel za područje oko očiju umiruje i osvetljava konturu oka, ostavljajući kožu mekom i hidriranom, tako da lice dobija prirodan i zdrav sjaj.
TEČNI SERUM ZA LICE – Lancôme serum sada ima nešto drugačiju formulu. Koža izgleda blistavo, zdravo, glatko, i hidrirano, 61%4 žena primećuje da je njihov ten ujednačen, a da su znakovi gubitka vlage ublaženi, i to nakon samo jedne jutarnje primene seruma.
U novoj ÉNERGIE DE VIE liniji Lancôme poboljšava aktivne sastojke prirodnog porekla. Sve formule koje se koriste u novim proizvodima su protkane sastojcima biljnog porekla. Kombinovanjem moći francuskog matičnjaka poznatog po umirujućim svojstvima, sa antioksidantnim efektima brusnice, i ginsenga, dobro poznatog po svom dejstvu obnavljanja energije, ÉNERGIE DE VIE formule direktno deluju na štetne efekte urbanog umora na koži, dajući joj odmoran i blistav izgled.

Cene:
Piling maska za lice, 75ml, 6.964 din.
Gel za regiju oko očiju, 15ml, 5.076 din.
Serum, 50ml, 7.672 din.