La Fantaisie hotel: Mirno utočište cvetnih motiva

Ušuškan duž živopisne mirne pariske ulice, novi hotel La Fantaisie smatra se skrovištem brojnih dizajnerskih dragulja i savršeno je mesto za poznavaoce dizajna. Hotelsko imanje sa 73 sobe, odnosno 63 sobe i 10 apartmana u srcu Faubourg-Montmartre kvarta mami sva čula sa hirovitim dizajnom enterijera koji potpisuje Martin Brudnizki iz Galerie Creative Mind. Brudnizki je zaslužan za to što je enterijer La Fantaisie hotela obavijen robusnim cvetnim šarama koje odlično pariraju hotelskoj bašti, nalik zemlji čuda.

La Fantaisie hotel

La Fantaisie hotel sobe pretvara u mirna, topla utočišta

Dizajner Martin Brudnizki za uređenje enterijera La Fantaisie hotela, prožetog toplom i prijatnom aurom, bio je inspirisan prirodom. Sobe i apartmani zamišljeni su kao individualna utočišta mira koja se oslanjaju na prirodu kao inspiraciju, otvaraju se prema prelepom pogledu na grad ili cvetnu  baštu. Za opremanje soba koristio je meke, sunčano tople boje, luksuzne materijale, cvetne tapete, bogato tapacirana sedišta… Posebna pažnja posvećena je detaljima koji ovom mestu daje specijalan šarm za neki drugačiji život u Parizu.

Koktel posle večere u baru na krovu hotela

La Fantaisie hotel je jedan od retkih luksuznih hotela u Parizu koji ima baštu i bar na krovu, što je dodatni očaravajući momenat u već čarobnom gradu svetlosti.. Ali, možda najveća privlačnost La Fantaisie hotela nisu njeni šarmantni apartmani ili spa centar Holidermie, već Golden Poppy restoran sa Michelin zvezdom, gde slavni kuvar Dominique Cren kulinarskim čudesima obeležava svoj povratak u grad. Restoran će vas oduševiti takvom ukusnom ponudom, kao i koktelima posle večere u baru na krovu hotela.

La Fantaisie hotel

La Fantaisie hotel

 

La Fantaisie hotel

La Fantaisie hotel

La Fantaisie hotel

Foto: FOTO: JÉROME GALLAND za Galerie magazine