Brendovi nam nude ono što nam sada treba – MEKANO, UDOBNO i TOPLO

aput-od-vestackog-krzna-sa-kaisemNiko ne želi da kupuje finu odeću u kojoj bi sedeo kod kuće. Ovo je matra kojom se, još od marta ove 2020. godine, vode skoro sve modne kuće, posebno highstreet brendovi. Jasno je da se ljudi sve više fokusiraju na kupovinu osnovnih stvari za život. Ko uopšte danas razmišlja o kupovini nekih finih štikala (osim raznih vrsta estradnih radnica) ili svetlucave haljine za novogodišnju noć.

Brendovi nude ono naš što nam treba

Vreme uglavnom provodimo u kući. Posebno ove jesen/zima sezone. Napolju smo u šetnji, nabavci, sportskim aktivnostima… A za takve prilike ne treba nam ništa posebno osim udobne, cosy & comfy odeće. Ovako su  razmišljali skoro svi menadžer-mozgovi highstreet modnih brendova i – ponudili nam ono što nam treba. Jer, treba popraviti gubitak. Modna industrija pretrpela je velike gubitke od marta pa nadalje. Tada je prodaja pala oza 34%, kažu stručnjaci.

Samo da je mekano, udobno i toplo

Tako je nastala i The Comfy Society kolekcija brenda Stradivarius. Sve je mekano, udobno i toplo, nosivo po kući ili napolju. Sve ono što nam ne treba za odlazak na posao. Osim ponekog detalja. Ali i oni su više casual nego bussines style. Ovo su komadi koji su nam najviše dopali. Mnogi od njih su i na sniženju koje je ove sezone počelo nešto ranije nego uobičajeno za novembar i Black Friday šoping ludilo.

Prugasti-sal
Meki, geometrijski šal, 1.192 din.
Dzemper-od-vunenog-filcanog-pletiva-sa-pletenicama
Džemper od vunenog filcanog pletiva sa pletenicama, 2.632 din.
Shopper-torba-od-vestackog-jagnjeceg-krzna
Shopper torba od veštačkog jagnjećeg krzna, 2.072 din.
Carape-od-chenille-pletiva
Čarape od chenille pletiva, 479 din.
aput-od-vestackog-krzna-sa-kaisem
Kaput od veštačkog krzna sa kaišem, 7.590 din.

Foto: Stradivarius