Najgledaniji film u Francuskoj ZBOGOM MORONI je komedija koju uskoro možete pogledati u bioskopu

 film-zbogom-moroni-Bye-Bye-Morons

Ostvarenjem reditelja Alberta Dipontela Zbogom moroni, Francuska je bila oduševljena ovog oktobra i film je u prvoj nedelji prikazivanja pogledalo više od pola miliona ljudi. Od četvrtka, 19. novembra, film će se prikazivati i na velikim platnima naših bioskopa, uz sve preporučene epidemiološke mere predostrožnosti.

Teško bolesna suzi kreće u potragu

Zbogom moroni (Adieu les cons/Bye Bye Morons) je francuska komedija reditelja i scenariste Alberta Dipontela o teško bolesnoj ženi Suzi koja odlučuje da krene u potragu za detetom koje je bila primorana da napusti u svojoj 15. godini. Luda pretraga po administraciji dovodi je licem u lice sa JB, starijim čovekom na ivici rastrojstva, kao i sa gospodinom Blanom čiji je entuzijazam impresivan. Neverovatan trio krenuo je na urnebesno i dirljivo putovanje upuštajući se u spektakularnu potragu.

Belgijska glumica u glavnoj roli

Glavna ženska uloga poverena je belgijskoj glumici Virdžiniji Efiri koju domaća publika pamti po filmovima “Sibil” prikazanom na prvom Festivalu francuskog filma u Beogradu 2019. Virdžinija Efira upamćena je i po ostvarenju “Noćna smena” kojim je otvaren ovogodišnji Festival francuskog filma i Drive in bioskop na Adi. Poznata je i po ulozi u trileru Ona (Elle) iz 2016.godine, kao i romantičnoj komediji Viktorija (Victoria) takođe iz 2016. odine. Efira se proslavila i pozajmljujući glas Liz Vilson u francuskoj verziji Garfilda.

Foto: press