5 supermoći nove CHANEL CC CREAM: Ženski superheroj za BLISTAVU KOŽU

Svaka žena je jedinstvena. Ima svoje snove i sledi sopstveni put. Ipak, sve mi žene delimo nešto zajedničko: lepu, zdravu, hidriranu i prirodno, besprekorno sjajnu kožu. Da bi zadovoljio sve te potrebe i ženska očekivanja CHANEL je kreirao CC Cream, univerzalnu kremu sa višestrukim supermoćima.Njena formula kombinuje aktivne sastojke za negu kože, suptilne pigmente i UV filtere za savršen izgled kože posle samo jednog nanošenja. Posle tri miliona proizvedenih CC Cream kremica Chanel se odlučuje za novu, “must have” CC Cream Correction Complete Super Active SPF 50 kremu sa zaštitnom formulom koja obezbeđuje još veću hidraciju, finije je teksture koja se topi i stapa sa kožom praveći bazu koja daje blistav izgled našminkanom licu. Podjednako je delotvorna kao prajmer ili za “povratak” sjaja koži u bilo koje doba dana – jednostavno, ženski beauty “superheroj”.
CC Cream Correction Complete Super Active SPF 50 krema u svojoj formuli sadrži ekstrakt šljive murunge, novi aktvini sastojak bogat vitaminom C koji ojačava kožu, a u kombinaciji sa drugim trenutno poboljšava teksturu kože posle svakog nanošenja.
Pet supersvojstava nove Chanel CC Cream su:
1. Delikatno parfimisana krema poseduje finu pokrivnu moć a koži daje prirodan izgled sa sofisticiranim sjajem. Za svoj ton kože možeteizabrati jednu od 6 nijansi u ovoj liniji, a mnoge nepravilnosti na koži – od tamnih fleka, crvenila i proširenih pora smanjuju se za 39%.
2. Nova vrsta hijaluronske kiseline aktivira prirodnu hidrataciju kože.
3. Uz pomoć dejstva novog oblika hijaluronske kiseline i novog aktivnog sastojka murunga
šljive, CC Cream zaglađuje kožu i vraća joj prirodnu jedrost. Posle samo mesec dana znaci starenja se koriguju i fine linije smanjuju za 20%
4. Apsolutnu zaštitu kože obezbeđuje ekstrakt murunga šljive sa najvećom koncentracijom vitamina C ikada pronađenom u voću. Ovaj prirodni ekstrakt bogat je vitaminima A i E i polifenolima te tako predstavlja antioksidativni štit koji se bori protiv svih štetnih uticaja iz životne, a ojačani kompleks sunčanih filtera štite kožu od UVA i UVB zraka.
5. Svakim danom koža je sve sjajnija i blistavija.
Chanel CC Cream možete koristiti u svako doba dana – ujutru kako biste pojačali sjaj kože, ali i uveče, pre izlaska. Formula odgovara svim tipovima kože, kao i osetljivoj. Cena: 7.820 din.

Foto: Chanel press