Nokti u proleće 2023: Retro cvetići u paleti svetlih boja

Nokti uvek na prefinjen način najavljuju ulazak u novu sezonu, a proleće nekako bude obojeno veselim, živim bojama, koje nas lagano “bude” nakon zime. Sinonim za prolećni manikir su svetle boje i živahan dizajn, odnosno nail art.

nokti proleće 2023

 

Kombinacija za proleće 2023 – retro cvetići i kraći nokti

Iako su cvetni motivi uvek popularni kada temperature postanu više, eksperti za nokte najaljuju da  će u sezoni proleće 2023. najpopularniji biti manikir inspirisan retro cvetićima. U skladu sa tim trendom, nosiće i nokti sa apstraktnim motivima poput onih ih 1970. i neke. Dakle, sve što nas asocira na vintage – dozvoljeno je ovog proleća.

Baštica na noktima

Osim vintage dizajna na noktima, nail art stručnjaci naglašavaju da će ovog proleća u trendu biti i francuski manikir, neočekivane kombinacije boja, akcenti sa teksturirama… Nokti mogu da budu i dugi, i ali češće kraći, sa bašticom u veselim bojama. Prihvatite dva trenda u jednom sa kosim francuskim vrhovima i retro dizajnom cveća. A za sve one dame koje ne mogu da da se odluče između francuskog manikira i cvetnog dizajna, nail artisti predlažu „neočekivanu kombinaciju“ – vintage cvetiće na francuskom manikiru.

nokti proleće 2023

nokti proleće 2023
Foto: @peachinails

nokti proleće 2023

nokti 2023

nokti proleće 23
Foto: @enamelle

nokti proleće 2023

nokti proleće 2023

nokti 2023
Foto: @betina_goldstein

Foto: Instagram