Osećaj slobode, slavlje boja i kreativnost na noktima za proleće 2022.

nokti u trendu proleće 2022

Osećaj slobode, slavlje boja i kreativnosti ne može biti prisutnije nego što je u aktuelnim trendovima lakiranja noktiju. Istina, i za ovo proleće 2022. niko vas neće kritikovati ako na noktima nosite nežne, sladoled pastelne nijanse. Ali, niko vam neće braniti ni ako te boje zameniti nekim “težim”, tamnim, koje nisu baš vesnik proleća, ali, eto, ovog će biti u trendu u nail arts svetu.

Igrajte se i tamnim bojama, a i probajte i obrnuti french manikir

Intenzivna čokoladnosmeđa je u trendu, kao boja sezone, a za razliku od uobičajenih prolećnih nijansi, smeđi lakovi za nokti laskaju svim tonovima kože. Tradicionalni francuski manikir nikada nije izašao iz mode, ali, ove godine pravila se malo krše tako što se uobičajeni nude i ružičasti tonovi zamenjuju smelijim nijansama, a menja se i originalna tehnika. Obrnuti french manikir podrazumeva da se boja dodaje na dnu nokte, uz kožicu, a ne na vrhu.

Metalni akcenti

Srebro i zlato noktima uvek dodaju poseban izgled. Trake srebra duž zanoktica ili ukrasi u vidu zlatnih lančića će takođe biti u trendu ove sezone. Isprobajte hromirane i dekadentne sjajne lakove ako umetnost ukrašavanja noktiju nije vaša specijalnost. A još lakša varijanta je da nokte urkasite nalepnicama koje vam se bap sviđaju. Očigledno je da to mnogi rade jer Google je u poslednja tri meseca zabeležio povećanje od 187 odsto u pretragama nalepnica za nokte!

nokti trend proleće 2022
@iramshelton

 

noki proleće trend 2022
@amyle.nails
nokti trend proleće 2022
@thehangedit

nokti trend 2022 proleće
@amyle.nails
Foto: Nails design journal

 

@iramshelton
@thehangedit
nokti trend proleće 2022
@vanityprojects