Sve u isto vreme: Film koji je osvojio 7 Oskara vraća se u bioskope na 7 dana

Sve u isto vreme film bio je ubedljivi pobednik i dobitnik 7 nagrada Oskar u Dolby teatru u Holivudu. Fim je dobio je priznanje Oskar za najbolji film, najbolju režiju, najbolju glumicu…i postao je najnagrađivanije ostavrenje u istoriji filma, sa ukupno 158. osvojenih nagrada, od različitih organizacija.

sve u isto vreme film oskar 2023

Sve u isto vreme ponovo u bioskopima

Ovim rekordom film Sve u isto vreme nadmašilo je ostvarenje “Gospodar prstenova: Povratak kralja” koje je ukupno osvojilo 101. veliko priznanje. Nagrada za najbolju glumicu pripala je Mišel Jeo čime je ona postala prva azijska glumica koja je osvojila nagardu Oskar u kategoriji za najbolju glumicu.. Kompanija MCF MegaCom Film je još početkom 2022. godine unapred prepoznala kvalitet filma i tada otkupila prava za domaću distribuciju. Povodom velikog uspeha i osvojenih 7 nagradi Oskar, film Sve u isto vreme prikazivaće se u bioskopu mts Dvorana od četvrtka 16. marta i sledećih 7 dana.

Evelin želi da spasi svet istražujući paralelne univerzume

Film je prikazan krajem aprila prošle godine u bioskopima, kada je publiku intrigirao svojom pričom o starijoj kineskoj imigrantkinji, koja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama.
Dok Evelin (Mišel Jeo) pokušava da prođe kroz poresku reviziju perionice veša koju vodi njena porodica, njen suprug Vejmond (Ke Hjuj Kvan) je obaveštava da na svetu postoje beskonačne mogućnosti. Počinje da preskače iz jedne vremenske realnosti u drugu, od jedne ličnosti do druge, otkrivajući usput da je njihova ćerka Džoj (Stefani Hsu) takođe zla sila poznata kao Džobu Tobeki koju moraju da pobede.

Foto: press/MCF MegaCom Film