Film SVE U ISTO VREME – najneobičniji, najluđi i najčudniji film ikada

film sve u isto vreme Film Sve u isto vreme (Everything Everywhere All At Once) već danima je u vrhu liste po gledanosti. Magija koju je stvorio autorski duo Denijels (Danijel Kvan i Danijel Šajnert) u Americi je u samom vrhu gledanosti već nekoliko dana, a sa bioskopskim prikazivanjem širom zemlje kreće od 21. aprila. Starija kineska imigrantkinja uvučena je u nezamislivu avanturu, u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume.

Najneobičniji, najluđi i najčudniji film ikada

Rediteljski duo Daniel Kvan i Daniel Šajnert prvo je postao poznat praveći muzičke spotove, pre nego što su na kraju napravili verovatno najneobičniji, najluđi i najčudniji film ikada. Film „Sve u svoje vreme“ mediji su opisali kao „neodoljivo, emotivno, zapanjujuće haotično, istovremeno smešno iskustvo. Pravi metaakcioni san u kom Mišel Jeo igra glavu ulogu – kakvu zaslužuje“ (Los Anđeles Tajms).

Mišel Jeo, koja igra više ličnosti glavne junakinje Evelin, je o šansi da dobije ovakav scenario i učestvuje u filmu poput ovog rekla: „Mislim da sam dosta dugo čekala ovakav scenario, koji ima priču o ženi mojih godina, azijatkinji, imigrantkinji. Imate običnu ženu koja se pretvara u superheroja. Danijels su dali da se čuje glas toliko žena, toliko marginalaca, da je ovo uloga za poželeti“.
Pored Mišel Jeo, Ke Hjuj Kvana i Stefani Hsu, uloga poreske inspektorke poverena je Džejmi Li Kurtis.

Foto: press