Dragana Ognjenović Spring Summer 2023 kolekcija preciznih krojeva

Dizajnerka Dragana Ognjenović predstavila je kolekciju Spring Summer 2023 koja je izvedena iz preciznih krojeva prefinjenih linija. Modeli su naglašenog struka, delikatnih bretela, haljine visokozakopčane, suknje sa visokim pojasom, dok produžene bluze od muslina nadahnjuju romantičnim skladom diskretno provirujući.

Dragana Ognjenović spring summer 2023

Dragana Ognjenović Spring Summer 2023 kolekcija prefinjenih linija

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici minđuša i ogrlica u transparentnom koloritu od poludragog kamenja. Boje Dragana Ognjenović Spring Summer 2023 kolekcije su u monohromatskom antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od dubokozelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčanožutom tonu. Dodatak Spring Summer 2023 kolekciji su posebno izrađene torbe od jako malih, mini do torbi skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcentnaradžastoj, žutoj boji i nijansama peska i čokolade.

Svežina, mladalački izgled i proleće u najavi

Manekenke je šminkao make up Inglot tim, a look je bio nežan, mladalački i transparentan, sa akcentom ruža Inglot lip tint 39 i olovke za usta 311 jarkonarandžaste boje. Frizure su osmislili Paola hair style, Salon Cut i Salon na vodi, koje su modelima naglasili prirodnost i dašak prolećnog svežeg vetra.

DO Spring Summer 2023
Foto: Ivana V/Folder39
Dragana Ognjenović Spring Summer 2023
Foto: Ivana V/ Folder39
DO Spring Summer 2023
Foto: Ivana V/Folder39
dragana ognjenović 2023 SS
Foto: Ivana V/Folder39
Foto: Ivana V/Folder39

dragana ognjenović spring summer 2023
Foto: Live production
Live production
Foto: Live productio