DRAGANA OGNJENOVIĆ SPRING 2019: MINIMALIZAM, HARMONIJA I JEDNOSTAVNOST

Da u svom radu neće odustati od svog monohromatskog i minimalističkog modnog univerzuma modna dizajnerka Dragana Ognjenović pokazala je novom DO Spring 2019 kolekcijom.
Iz njene “opsesije” harmonijom i jednostavnošću nastaju čiste siluete, oblikovane u ponekad strog odevni komad kao što je sako, višenamenski odevni predmet koji se može nositi u posebnim, poslovnim i svakodnevnim prilikama.
Haljine u kolekciji “Dragana Ognjenović Spring 2019” strastveni su kontrast klasičnim sakoima. Izrađene od mekih, a postojanih žoržet tkanina, u svežini pastelnih bež nijansi, sa neizbežnom crnom, haljine čine ovu kolekciju “intelektualno zavodjivom”.

Autorski pečat daju specijalno izrađeni grafčki detalji aplicirani na koži i tkaninama – na haljinama, suknjama i tašnama, čime se pojačava utisak unikatnog.
I ovom kolekcijom Dragana Ognjenović govori o verdnostima i beskompromisnim životnim stilovima, kao i o poimanju “luksuza” koji demonstrira u svedenoj bezvremenskoj lepoti D.O. modnog sveta, trudu i detaljima izrade.

Foto: Monika Pavlović

One thought on “DRAGANA OGNJENOVIĆ SPRING 2019: MINIMALIZAM, HARMONIJA I JEDNOSTAVNOST

Comments are closed.