Film Antmen i Osa: Kvantumanija na platno vraća Mišel Fajfer i Majkl Daglasa

Film Antmen i Osa: Kvantumanija je treći nastavak Marvelove sage, treći deo avanture jednog od začetnika Osvetnika – Antmena. Ovo ostvarenje je superherojski film, nastavak Marvelove franšize Antmen i Osa: Kvantumanija, koji će se u bioskopima naći od 16. februara, a za čije prikazivanje se karte već od sada mogu nabaviti na blagajnama bioskopa.

film antmen i osa: kvatumanija

Film Antmen i Osa: Kvantumanija produbljuje stare odnose

Antmen slovi za jedan od najkomičnijih Marvelovih ostvarenja, a svojim trećim nastavkom Antmen i Osa: Kvantumanija produbljuje neke stare odnose, kao što je veza između glavnog lika Skota Langa i njegove ćerke Kesi (Kathryn Newton), dopunjujući sada priču i sa nekim novim likovima. Ćerka Kesi je sada odrasla, ima porodične pretenzije i strast ka nauci i tehnologij, a posebno u pogledu Kvantne oblasti. Njena znatiželja odvodi celu porodicu ka neočekivanom subatomskom svetu, gde se susreću sa čudnim novim stvorenjima. U novom svetu nalaze se i novi likovi kao što je Lord Krajler, koga igra istaknuti holivudski glumac Bill Murray.

Avantura izvan granica onoga što se zamišljalo kao moguće

Superherojski tandem Skot Lang (Paul Rudd) i Houp (Evangeline Lilly) vraćaju se kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa. Zajedno sa svojim porodicama iznenada se nalaze u situaciji istraživanja Kvantne oblasti kada se u interakciji sa novim čudnim stvorenjima upuštaju u avanturu, koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali kao moguće. Godine 2015. superheroj Marvelovog stripa Antmen dobio je svoj prvi film, a Pejton Rid (Peyton Reed) ponovo preuzima rediteljsku palicu i u najnovijim nastavku o superheroju Antmenu beleži početak 5. faze objedinjenog Marvelovog univerzuma.

Glumac Pol Rad je u ulozi glavnog lika Skota Langa, a tu su i Evanđelin Lili, Majkl Daglas i Mišel Fajfer, koji ponavljaju svoje uloge iz predhodna dva dela, dok su potpuno nova lica filma glumci Ketrin Njuton, Džonatan Mejdžors (Jonathan Majors) u ulozi Kanga Osvajača, kao i čuveni holivudski glumac Bil Marej (Bill Murray).

– Želeli smo da napravimo epski film gde se najveći deo radnje dešava u Kvantnoj oblasti. Bilo je zanimljivo jer su prethodni filmovi smešteni u San Francisku, dok smo ovde stvorili neverovatno složen – subatomski svet, kao i okruženje i ekosistem i bića koja nastanjuju taj svet – istakao je režiser Peyton Reed.