Venom 2 – novi film Toma Hardija konačno stiže u bioskope

film venom 2 tom hardi trejler

Nakon više od godinu dana odlaganja, dugoočekivani nastavak filma Venom 2 kompanije Sony Pictures, sa podnaslovom Let There Be Carnage konačno stiže na bioskopska platna širom Srbije. Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik” San Franciska.
Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par” čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga – dopušteno mu je da konzumira samo loše momke.

Ostatak ekipe filma čine Mišel Vilijams kao Eni (Edijeva bivša devojka) i Rid Skot kao doktor Den Luis (Enin verenik). Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta, pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt. Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž (Carnage), krvoločnijeg od svog domaćina?

Kako izgleda spektakularno suparništvo između antiheroja i zlikovca – Venoma i Karnidža, blokbaster Venom 2 u bioskopima je od četvrtka, 14. oktobra.

Foto: press