CHANEL Holiday 2022 make up kolekcija Demander La Lune

CHANEL Holiday 2022 make up kolekcija Demander La Lune vodi nas na Mesec,  poziva da ostavimo svoj trag na njemu i proslavimo praznike u vrtlogu zvezda. Za prazniču sezonu 2022, CHANEL Make up Creation Studio kreira ekskluzivnu, raskošnu kolekciju Demander La Lune posvećenu sanjarenju i misteriji. Make up proizvodi kreirani su u nijansama ćilibara, crvene i zlatne.

CHANEL Holiday 2022 make up sa reljefastim simbolima

Oči, obrazi, usne i nokti poprimaju nebeski sjaj, a koža je obavijena fantastičnim, mirisnim uljima prožeta zlatnim i bisernim česticama. Eclat Lunaire oversize ILLUMINATING FACE POWDER je ekskluzivna kreacija Holiday 2022 kolekcije. Oblikuje konture lica i poboljšava ten mekim bisernim sjajem.
U suptilnoj igri senke i svetlosti, paleta senki LES 4 OMBRES – OMBRES DE LUNE karakteriše kombinacija delikatnih, očaravajućih nijansi. U rasponu od mat do biserne formule, u nijansi bakra do ćilibarnog zlata, satenske bronze i mat braon formule, oči dobijaju svetlucavi sjaj. Baš kao i puder za lice, tako i svaka senka u paleti u ovoj prazničnoj ekskluzivnoj kolekciji ima utisnut, reljefasti simbol kuće Chanel, kao i bočicu parfema, čuvene “petice”.

CHANEL Holiday 2022 make up

CHANEL Holiday 2022 make upÉCLAT LUNAIRE OVERSIZED ILLUMINATING FACE POWDER, 9.529 din.

ROUGE ALLURE L’EXTRAIT, 6989 din. LE VERNIS LONGWEAR NAIL COLOUR, 3,559 din.

LES 4 OMBRES MULTI-EFFECT QUADRA EYESHADOW – OMBRES DE LUNE EDITION, 7.239 din.

DUO LUMIÈRE MULTI-USE ILLUMINATING EYE GLOSS, 6.609 din.

Foto: CHANEL Beauty press