The Ordinary “Pink Serum” – 5 razloga da ga probate

The Ordinary Soothing & Barrier Support Serum je novitet ovog skincare brenda i već je poznat kao „pink serum“. Pažnju je privukao svojom efikasnom pink formulom, koja ima višestruku korist za kožu. Namenjen je za umirivanje i zaštitu barijere kože i kreiran je kako bi zadovoljio širok spektar tipova kože. Postao je posebno omiljen među osobama sa osetljivom ili ugroženom barijerom kože.

pink serum

The Ordinary “Pink serum” koristi se i ispod make-upa

Formulacija seruma usredsređena je na mešavinu korisnih sastojaka među kojima se izdvaja 2 % koncentracija niacinamida, poznatog po svojstvima kontrole sebuma, lipidi i vitamin B12. Ovi sastojci deluju sinergijski, odnosno zajedničkim dejstvom umiruju nelagodnost na koži, smanjuju pojavu crvenila i poboljšavaju prirodnu zaštitnu funkciju kože. Može da umiri iritiranu kožu, poveća njenu hidrataciju za 86% i poboljša izgled neujednačene teksture kože. Jedan od značajnih aspekata ovog proizvoda je njegova tekstura i iskustvo primene. The Ordinary Soothing & Barrier Support Serum ili “pink serum” ima laganu, kremastu konzistenciju koju koža brzo upija, ne ostavlja lepljive tragove niti masnoću na koži. To ga čini idealnim proizvodom za nanošenje ispod šminke ili kao deo sveobuhvatne rutine nege kože.

Izgled barijere kože poboljšan za dva sata

S obzirom na svoj sastav i prednosti, The Ordinary “Pink Serum” pažnju je privukao ne samo zbog svoje sposobnosti da reši specifične probleme kože, već i zbog svog opšteg doprinosa da koža postane zdravija i otpornija. Bez obzira da li imate osetljivu kožu ili želite da popravite njenu oštećenu barijeru ili jednostavno tražite proizvod koji će vam pružiti dodatnu negu i hidrataciju, ovaj “pink serum” pokazao se kao vredan dodatak režimu nege kože. Posebno zbog činjenice što može da poboljša barijeru kože za samo dva sata i obezbedi hidrataciju koja traje ceo dan.

Preporučuje se za upotrebu u jutarnjoj i večernjoj nezi kože. Nanosi se posle seruma na bazi vode i pre hidratantnih krema. Za lice i vrat potrebne samo 2. do 4 kapi. Ne bi trebalo da se koristi u istoj rutini nege kože sa proizvodima sa čistim vitaminom C ili derivatima vitamina C. Rok upotrebe je 12 meseci nakon otvaranja bočice. Cena u Metropoliten parfimeriji 2.955 dinara/30ml.

@theordinary

pov: u added our pink serum to ur routine and ur skin is thriving 💖 #theordinary #soothingbarriersupportserum #skintok

♬ original sound – roux

the ordinary pink serum cena

Foto: theordinary.com