MAC Hyper Real – nega za lepšu kožu i šminku

MAC Hyper Real je visoko efikasna linija proizvoda za negu kože koju je MAC Cosmetics dizajnirao kako bi koži pružili blistavost i pritom poboljšali rezulatate šminkanja. Linija je nastala zbog shvatanja važnosti nege kože u odnosu na šminku, a MAC je tokom godina postavio je temelje “backstage” proizvoda za negu kože. Umetnost stvaranja izgleda savršeno negovane kože lica, kombinuje stručno, umetničko znanje raspoznavanja raznolikosti kože, sa poznavanjem proizvoda visoke učinkovitosti kako bi se stvorila jedinstvena “skincare” rutina koja će ispuniti svačija očekivanja. Danas, MAC podiže “skincare” lestvicu na sledeći nivo s MAC Hyper Real novom, visoko efikasnom linijom proizvoda za negu kože, formulisanom da poboljša izgled vaše kože i šminke.

mac hyper real kozmetika

Tri negujuća proizvoda u u MAC Hyper Real liniji

U okviru MAC Hyper Real linije nalaze se:
1. Hyper Real Serumizer Skin Balancing hidratantni serum – hibrid seruma i hidratantne kreme koji uravnotežuje, reteksturira i jača barijeru kože, kako bi bila meka poput latica, a pore minimizirane – 9. 050 dinara
2. Hyper Real SkinCanvas Balm hidratantna krema za zaglađivanje kože – 8.390 dinara
3. Hyper Real Fresh Canvas ulje za čišćenje kože – 2.840 dinara
4. 001 Serum + Moisturizer četkica – 5.200 dinara.

Hyper Real Serumizer i Hyper Real SkinCanvas balzam formulisani su prema Pro-4 Power Infusion Matrix formuli koja sadrži otporan i redak ekstrakt japanskog božura, niacinamid, koji pročišćava kožu, hijaluronsku kiselinu za hidrataciju, kao i obnavljajuće ceramide za trenutne i dugotrajne rezultate. Niacinamid za pročišćavanje kože pomaže obnovi ćelija kože, nežno poboljšavajući teksturu i povećavajući sjaj kože tokom dužeg vremena, dok hidrirajuća hijaluronska kiselina obezbeđuje vlagu koja podmalđuje kožu.

MAC Hyper Real Serumizer Skin Balancing hidratantni serum

Dizajniran je za korišćenje sa šminkom ili bez nje. Ovaj hibrid seruma i hidratantne kreme, koji su odobrili naučnici i umetnici, balansira, reteksturira i jača barijeru kože za lice, umanjuje pore i obezbeđuje unutrašnji sjaj kože. Prožeta mešavinom ultrafinih sedefastih čestica, koje raspršuju svetlost, formula suptilno poboljšava kožu i daje joj zdravi sjaj. Nemasna, lagana i prozračna tekstura trenutno se upija kako bi se šminka lakše i glatko nanosila i bila sveža čak 12 sati. Cena: 9. 050 dinara.

MAC Hyper Real SkinCanvas Balm hidratantna krema za zaglađivanje kože

Ugodite svojoj koži naučno potkrepljenom i od umetnika odobrenom hidratantnom kremom, koja dubinski hidrira i zaglađuje kožu odmah i tokom dužeg vremena. Lagana krema, koja se brzo upija, jača i štiti kožnu barijeru za celokupni zdraviji izgled kože. Umiruje i sprečava vidljivu iritaciju te hidrira 24 sata kako bi otkrila gipku kožu mekanu poput latica sa zdravim sjajem. Osim toga, maslac od manga i avokada pomaže da koža ostane meka, nahranjena i negovana. Nemasna, lagana i prozračna tekstura trenutno se upija za glatko i bolje nanošenje šminke, održavajući šminku svežom 12 sati. Cena: 8.390 dinara.

MAC Hyper Real Fresh Canvas ulje za čišćenje kože

“Otopite” sve što se u toku dana našlo na licu uz pomoć laganog ulje za čišćenje kože, koje nežno, ali učinkovito uklanja tvrdokornu šminku, zagađivače i mikroprašinu, dok istovremeno omekšava kožu. Luksuzna formula lagano klizi po koži i ispira se s nje, a ne ostavlja masni trag, već koža izgleda zdravo, čisto i nikada ne deluje zategnuto ili suvo. Snažno, ali nežno sredstvo za čišćenje takođe održava ravnotežu vlažnosti, trenutno zaglađuje i poboljšava teksturu kože. Formulisano s otpornim i retkim ekstraktom japanskog božura, uljima tsubaki, jojobe i semenki suncokreta, kao i vitaminom E, sredstvo za čišćenje na bazi ulja neguje kožu za gipkiji ten. Neće uzrokovati pojavu bubuljica, niti zapušiti pore i namenjen je za sve tipove kože – uključujući masnu i osetljivu kožu. Cena: 2.840 dinara.

Foto: press