Najpopularnije torbe za proleće/leto 2023: Od maksi do ultra-mini

Najpopularnije torbe za sezonu proleće/leto 2023, po oceni modnih stručnjaka, prilično su avanaturističke – „plažne”, šarene, opuštenih formi. Ove sezone svugde ćemo viđati slamnate i tkane torbe od savremenih materijala, raznih dezena, dok one luksuzne dostižu nivo prefinjenosti – od mekane kože sa minimalnim akcentima. Boje su jarke, vedre, a što se tiče silueta, one već – XL formata, poznate i kako tote torbe i dalje će biti najviđenije.

Najpopularnije torbe 2023

Najpopularnije torbe 2023. su i ultra-mini i velike “šoperke”

Nikada ne potcenjujte moć sjajne letnje torbe, savetuju modni znalci, podsećajući da su ove sezone najtraženije klasične torbe u živim bojama i zabavnim dezenima. Ružičasta je trend u svim kategorijama ove sezone, što nije ni čudo, s obzirom na to da je boja godine Instituta Pantone – Viva Magenta, boja koja odiše radošću i optimizmom. Zato, nećete pogrešiti ako za sezonu pred nama izaberete torbicu u bilo kojoj nijansi ružičaste boje.

Iako su velike “šoperke” uvek najbolje rešenje za letnju sezonu, posebno dok smo na odmoru, ipak, prevelike torbe sve više zamenjuju ultra-mini tašnice za leto 2023. Ali, niko ne može da pobedi trend koji nudi praktičnost i funkcionalnost velikih letnjih torbi, pa ako je trend mini-torbica nešto što biste rado videli na nekom drugom, ali ne i na sebi – slobodno se opredelite za neki “golemi” primerak.

torbe za proleće/leto 2023
GUCCI
torbe za proleće/leto 2023 chanel
CHANEL
torbe za proleće/leto 2023 miu miu
MIU MIU
torbe za proleće/leto 2023 gucci
GUCCI
torbe za proleće/leto 2023 loewe
LOEWE
torbe za proleće/leto 2023 dior
DIOR
MAX MARA
TOTEME
PRADA
BOTTEGA VENETTA
YSL
LOEWE
PRADA
LOEWE
OSCAR DE LA RENTA
OFF WHITE
torbe za proleće/leto 2023
FENDI Baguette
CHANEL
LOEWE
JIMMY CHOO
GUCCI

Foto: Pinterest