MAMIN “ŠKOLSKI PRIBOR”: SLATKE SITNICE KOJE UVEK ZATREBAJU

Pripreme za školu i taj legendarni prvi septembar, koji je odvajkada označavao neki novi početak u svim sferama života, najviše sam u detinjstvu volela zbog kupovine novog školskog pribora. Taj miris novih svezaka i plastičnih uvijača za njih i knjige i dan-danas mi zamiriše tog prvog septembra. Doduše, odavno već ne moram da se prisećam tih papirnih i drvenastih aroma novih olovaka i bojica. Uveliko čuvam jednog ženskog potrošača istih. Fascinacija koricama svezaka se sa mene prenela na nju i, ne mogu da joj zamerim. Razumem je. Ukoričene, sa spiralom, sa cvetićima, sa junakinjama detinjstva… ma ludilo! Al’ se ne slažem što se nakupuje toliko toga da može ceo razred da se opremi za početak školske godine.
Moja ljubav prema novom školskom priboru prerasla je u posebno “voljenje” propratnih sitnica: blokčića, olovčica, kutijica, spajalica, stikera, markera… i ostalih “mamipara” sitnica. Nikada nisam mogla da im odolim, pa ni sada. Kolekciji uvek pridodam još nešto, nek se nađe – koristiće se. I neke tako stoje još od studenstkih dana. Neka ih. Koristiće se. Tako sam nedavno naletetala na zanimljive detalje koji mogu da posluže vašem školarcu ili vama. Prošetajte po Bershka radnji i pogledajte šta se sve krije po rafovima.Blokčić za beleške sa raznobojnim papirićima u obliku pande je 499 dinara.

Za set od šest višebojnih čeličnih držača papira, sa raznim sloganima trebaće vam 499 dinara, dok za komplet od tri mini-blokčića/sveščice sa različitim sloganima treba izdvojiti 749 dinara.

Foto: Bershka.com