CREED VIKING: MIRIS ZA OSVAJAČE, ZA NEUSTRAŠIVE MUŠKARCE

Photo by Rob McIver Photo

Creed Viking je novi parfem u Creed kolekciji mirisa kreiran za neustrašivog muškarca istraživačkog duha. Mirisna formula inspirisana je vikinzima i njihovim brodovima kao simbolima putovanja i nesumnjive istrajnosti, građenim za vešte moreplovce i njihovu odlučnost da osvoje. Kad ga našpricate na kožu on vas zove na putovanje, u osvajačku bitku…bilo čega ili bilo koga 🙂
Viking je prvi parfem za muškarce koji je kuća Creed posle sedam godina lansirala nakon kultnog Aventusa parfema 2010, a mirisnu kompoziciju čine top note: sicilijanski limun, ribizla sa ostrva Reunion, kalabrijski bergamot, srednje note: piment, bugarska ruža, pepermint, dok se u donjim notama nalaze indijska sandalovina, pačuli, haićanski vetiver i absolut lavande.
Prvo nanošenje na kožu širi moćan miris prepun dubokih, bogatih drvenastih i začinskih nota. Moćno se otvara, a zatim počinje da menja mirisne akorde koji se dopunjuju svežim, citrusnim notama koje se odlično stapaju sa baznim notama sandalovine i pačulija što Viking parfemu daje poseban, privlačan šmek. Samim tim što dolazi iz porodice niche parfema, Creed Viking je jedan od onih za koji će vas pitati “Na šta to mirišete?” Ovo je parfem idealan za jesenji i zimski period, za hladnije vreme, a s obzirom na to da ima i neku veoooma seksipilnu crtnu preporučuje se kao prvi odabir za neke večernje društvene događaje i aktivnosti.
Sve parfeme iz Creed kolekcije potražite u beogradskoj L’Atelier parfimeriji. Cena za 50ml je 24.000 din, a za 100ml je 34.800 din.