ANASTASIA BEVERLY HILLS: KOLEKCIJA KRALJICE OBRVA STIGLA U SEPHORA PARFIMERIJE

Anastasia Soare, u svetu beauty industrije poznatija kao “kraljica obrva” i vlasnica čuvenog brenda Anastasia Beverly Hills, svoju kolekciju za uređivanje obrva, kao i ostali make-up konačno dovodi i kod nas, u Sephora parfimerije.
Rođena je pre 61. godinu u Konstanci (Rumunija) gde je studirala istoriju umetnosti i arhitekturu i gde se udala za Victora Soarea sa kojim ima jednu ćerku. Victor, kapetan broda, 1986. godine, kada se njegov brod usidrio u Italiji, odlazi u američku ambasadu i traži azil. Šest meseci nakon toga stiže u SAD. Tri godine kasnije, 1989, kada joj dozvoljeno da napusti Rumuniju, za njim stiže i Anastasia, koja u to vreme nije znala ni reč engleskog. Kao i većina Rumunki, i Anastasia je posedovala dar za kozmetičke tretmane i tehnike ulepšavanja žena tej ubrzo počela da radi u jednom salonu. Ubrzo je otkrila da su obrve neistraženo područje lepote kojim se niko posebno nije bavio.
– Kao kozmetičar, razvila sam tehniku oblikovanja obrva prema strukturi kostiju na licu – uvek naglašava Anastasia kada je pitaju kako je počela svoj biznis. S obzirom na to da njen menadžer nije video prostor za zaradu na tom polju, Anstasia napušta njegov i otvra sopstveni salon u jednoj sobi na Beverly Hillsu gde je radita tretmane lica, depilaciju i oblikovanje obrva. Prve dve svetski poznate klijentkinje bile su joj Cindy Crawford i Naomi Campbell, kao i Faye Dunaway i Jennifer Lopez.
Anastasia je danas milijarderka, “teška” 1,2 biliona dolara i 100% je vlasnica svog biznisa.
A sve što ste do sada želel da imate ili naručivale od prijatelja iz inostranstva ili tamo kupovale, od sada možete naći u Sephora parfimerijama.DIPBROWN POMADE, 2.970 DIN.BROW WIZ, OLOVKA ZA OBRVE SA ČETKICOM ZA RAŠČEŠLJAVANJE, 3.380 DIN.BROW DEFINER, ZA DEFINISANJE OBLIKA OBRVA, 3.640 DIN.BROW FIX PRIMER, 3.380 DIN.DIPBROW GEL, 3.580 DIN.

HIGHLIGHTING DUO PENCIL, 3.650 DIN.

KITS BROW POWER DUO SET, 3.800 DIN.

NORVINA PRO PIGMENT PALETA, 9.350 DIN.MODERN RENAISSANCE PALETA, 6.400 DIN.ALYSSA EDWARDS PALETA, 6.740 DIN.

JACKIE AINA PALETA, 6.750 DIN.

NORVINA PALETA, 6.620 din.SOFT GLAM PALETA, 6.620 DIN.

BLUSH TRIO, 4.590 DIN.

GLOW KIT, HAJLAJTERI, 6.350 DIN.

MATTE LIPSTICK, 2.830 DIN.POWDER BRONZER, 4.590 DIN.LIQUID LIPSTICK, 3.240 DIN. SETTING SPRAY DEWY, 4.260 DIN.

LIP GLOSS, 2.570 DIN.

 

Foto: press