BRAZILIAN BUM BUM CREAM VODI TE NA SUNČANU PLAŽU RIA

Skoro svaki mesec Sephora nas iznenadi i obraduje nekim novim beauty brendom koji učini dostupnim i nama na ovim prostorima, a jedan od skincare brendova je Sol de Janeiro iz činije linije biramo Brazilian Bum Bum Cream, kremu za negu kože tela s kojom nisi sasvim siguran šta da radiš. Miriše na fenomenalan delikates od karamele i pistaćija, pa odmah počne da vam otvara apetit i da očima tražite kašičicu… Onda se dozovete sebi… pa je prvo namažete na ruke.
Brazilian Bum Bum body buter za telo veoma lako se apsorbuje, visoko hidratantne i svilenkaste je teksture, ne ostavlja nikakav težak, masan film, a koži daje čvrstinu i čini je predivno glatkom. Iako miriše na karamele Brazilian Bum Bum Cream nije samo još jedna “krema predivnog mirisa”. Naprotiv, formula sadrži ekstrakt guarane iz oblasti Amazona čiji plodovi čuvaju jednu od najjačih kofeinskih formula na svetu. Zato se ovaj proizvod preporučuje ne samo za negu, već služi i za poboljšanje cirkulacije i očuvanje kože, a deluje i kao preventiva od nastajanja celulita.
Pa ako ste se već zaželeli leta, evo našeg saveta: posle večernjeg tuširanja namažite telo ovom kremom i uskočite u krevet. Zatvorite oči i ona će vas odmah teleportovati na sunčane plaže Rio de Žaneira. Cena (150 ml): 4.120 din.
Probajte, svideće vam se!

Foto: @sephora