Nova CICAPLAST BAUME B5+ krema ima još bolju, unapređenu formulu

Cicaplast Baume B5+ univerzalna krema za negu kože brenda La Roche Posay dobila je novu, unapređenu formulu koja još efikasnije brine o iritiranoj koži, oštećenoj usled posekotina, opekotina, svežih tetovaža… Ova univerzalna krema koristi se u slučaju ogrebotina, suve, iritirane kože i ostalih promena na njoj nastalih usled spoljnih uticaja. Jedan je od onih “must have” proizvoda koji bi svi trebalo da imaju u svom domu s obzirom na to da ga mogu koristiti i bebe, od prvog dana rođenja.

cicaplast baume B5+

Cicaplast Baume B5+ cilja 14 problema

Osim postojećeg Madecassosidea, umirujućeg pantenola i antibakterijskih agensa, obogaćen je i inovativnim kompleksom prebiotičkih aktivnih sastojaka Tribioma, rebalansira mikrobiom iritirane kože kako bi poboljšao kvalitet i smanjio tragove oštećenja već od prvog dana korišćenja. Ultra-obnavljajući Cicaplast Baume B5+ klinički je testiran na skoro 10.000 pacijenata i potvrđeno cilja 14 stanja kože, kao što su: suva koža, suve usne, koža sklona atopiji, površinsko crvenilo bebine guze, iritacije nakon lasera i epilacije, opekotine ili posekotine, post dermatološki tretmani, nega kože nakon ujeda buba i druge iritacije ili oštećenja kože.

Ubrzava prirodan oporavak kože

Nova, unapređena formula obnavlja barijernu funkciju kože, u trenu smiruje, ubrzava i poboljšava proces prirodnog oporavka kože i smanjuje fleke nakon ožiljaka. Roditelja beba vole ovaj roizvod jer kažu da ranice od ogrebotina nestaju bez traga, nelagodnosti kože lica izazvane hladnim vazduhom brzo su umirene, baš kao i pelenski osip. Nelagodnosti kože umirene su zahvaljujući kompletnoj formuli koja obnavlja kožnu barijeru, umiruje suva i iritirana područja, ali i štiti kožu bogatom, hranljivom antibakterijskom i nelepljivom teksturom.
Cena: 1.098 dinara.

La Roche Posay Cicaplast Baume B5+

Foto: press