Eucerin Hyaluron-Filler Noćna Hidro Booster krema: Probudite se sveži kao posle dobrog odmora

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna Hidro Booster krema kreirana je da na vašu kožu deluje kao kad se vratite dobro naspavani i sveži posle kvalitetnog odmora. Ovaj noćni booster tokom noći pruža vašoj koži sve što joj je potrebno – popunjavanje finih bora, intezivnu hidrataciju i aktivnu regeneraciju. Zahvaljujući ovom trostrukom dejstvu lice ujutru izgleda sveže, odmorno i podmlađeno.

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna Hidro Booster krema ima trostruko dejstvo

Prve simptome starenja kože uočavamo već u dvadestim godinama kada započinje proces opadanja nivoa hijalurnoske kiseline u koži i na licu se pojavljuju prve fine bore. Tokom godina, uz produbljivanje bora, sve očigledniji postaju umoran izgled i gubitak sjaja na koje značajno utiču nedovoljna hidriranost i smanjenje sposobnosit kože da se regeneriše i bori protiv oksidativnog stresa. Formulacija Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Boostera osmišljena je tako da tokom noći pomogne koži da odgovori na sve izazove koje donosi prirodan proces starenja, ali i one koje uzrokuju nedostatak kvalitetnog sna, stres, dehidratacija… Njegova trosturka efikasnost počiva na formulaciji čiju osnovu čine četiri osnovna sastojka: hijaluronska kiselina, glicerin, dekspantenol i vitamin E.

Eucerin-Hyaluron-Filler-Nocna-Hidro-Booster-krema

Noćni tretman za svežu, odmornu, glatku i zategnutu kožu

Hijaluronska kiselina dugog lanca u formulaciji Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a poboljšava hidriranost na površini kože i tako popunjava fine linije i bore. S druge strane, hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve, stimuliše proizvodnju hijalurona i hidrira kožu dajući joj volumen i popunjavajući bore iznutra. Glicerin, jedan od najpoznatijih hirirajućih sastojaka, u formulaciji ovog preparata zadužen je da vodu što duže zadrži u koži. Udružena, ova dva sastojka obezbeđuju koži trenutnu, intezivnu i dugotrajnu hidrataciju koja traje i do 72 sata. Dodatno, tokom noći, upravo onda kada se ceo organizam odmara i obnavlja, dekspantenol u formulaciji Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Boostera pomaže koži da se regeneriše, dok vitamin E štiti kožu od oksidativnog stresa. Rezultat dejstva kombinacije ovih nekoliko sastojaka je koža која ujutru izgleda sveže i odmorno, glatko i zategnuto. Ultralagana, nelepljiva tekstura Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Boostera i trostruki efekat koji pruža čini ga pogodnim za prvu anti-age negu, ali i negu zrele
kože, posebno ako joj je potrebna dodatna hidratacija. Cena: 3.060 din.