NIKO NIJE SAVRŠEN: SAVRŠENSTVO NE POSTOJI I NE TREBA BITI OPSEDNUT NJIME

– Istinska sloboda je kada ne strepiš zbog nesavršenosti – poručuje Hemin Sunim u svojoj knjizi Niko nije savršen u  kojoj su istočnjačka filozofija i mudrost pretočene u divno i pitko štivo koje je pomoglo milionima ljudi širom sveta da prihvate činjenicu da savršenstvo ne postoji i da mu ne treba opsesivno težiti. Treba istaći i da knjiga sadrži mnoštvo autobiografskih elemenata, koji daju posebnu notu napisanom.
Sigurno vam se događalo da se svojski trudite da nešto postignete, a kada u tome uspete, ipak niste zadovoljni. Smatrate da je sve moglo da se obavi bolje. Nastavljate tako da radite i razmišljate i često bivate razočarani. Stalno težite savršenstvu koje vam nekako uvek izmakne, a s druge strane, postavlja se pitanje – da li ono uopšte postoji i da li nam je zaista neophodno?
Uz knjigu “Niko nije savršen” zavolećete i prihvatićete sebe sa svim svojim manama i vrlinama i postaćete srećniji i zadovoljniji. Volećete više i sebe i druge. Zbirka životnih mudrosti pomoći će vam da prihvatite svoje savršene nesavršenosti i počnete da uživate u životu, jer to zaslužujete i dugujete sebi.
Autor knjige Hemin Sunim, budistički je monah, rođen u Koreji. Doselio se u Sjedinjene Američke Države da studira film, ali nekako se obreo u religiji. Školovao sa na Berkliju, Harvardu i Prinstonu i prvi je korejski monah koji je podučavao religiju na nekom američkom koledžu. Živi na relaciji Njujork – Južna Koreja. Ima više od milion pratilaca na Tviteru i Fejsbuku, a njegova najpoznatija knjiga “Uspori i videćeš čudo života” prodata je u više od tri miliona primeraka i za sada prevedena na 29 jezika.
Izdavačka kuća “Vulkan”. Cena: 999 dinara u knjižarama, 799 dinara za online poručivanje.