FILMOVI KOJE ĆEMO GLEDATI U DRIVE IN BIOSKOPU NA ADI OD 1. JUNA DO 1. JULA

Dugoočekivani Drive in bioskop na Adi počinje da radi u ponedeljak, 1. juna u 21 sat pod sjajem zvezda nad beogradskom prestonicom, a “filmske zvezde” zablistaće upravo na platnu dimenzija 12×6 metara i 4k projektorom sa 33 hiljade lumena u prvoj filmskoj projekciji na otvorenom.
Kao asocijacija na Holivud, bioskop će tačno u 21 sat, kada se upale prve „nebeske zvezde“, otvoriti deveti Tarantinov film iz 2019. godine “Bilo jednom u Holivudu” (Once upon a time in Hollywood).
Glavni glumački akteri jednog od najgledanijih filmova prošle godine kao i višestruki dobitnici Oskara su Bred Pit, koji je za ovaj film dobio svog prvog glumačkog Oskara u karijeri za sporednu mušku ulogu, i Leonardo Di Kaprio, dobitnik Oskara za glavnu mušku ulogu za istoimeno ostvarenje. “Bilo jednom u Holivudu” dobitnik je i Oskara za najbolji film, a Kventin Tarantino, inače ovogodišnji dobitnik Oskara za najboljeg reditelja, sa svojim devetim filmom, na veliko platno je doneo priču iz perioda vrhunca „hipi Holivuda“.
Na platnu bioskopa na otvorenom, do kraja juna biće reprizirani i “Deadpool 2”, film Dejvida Linča iz 2018.godine, u kojem igra i srpski glumac Stefan Kapičić koji u filmu tumači lik natrprirodnog bića Kolosus, “Boemska rapsodija” iz 2018. godine, biografski film koji opisuje život i rad frontmena planeternog rock sastava The Queen, Fredija Merkjurija, kao i domaće ostvarenje – film “Otac” Srdana Golubovića, dvostrukog dobitnika nagrade na ovogodišnjem Berlinaleu, gde je i doživeo svoju premijeru.
Publika će se podsetiti i klasika, čuvenih „FEST-ovaca“ iz 1971. godine – Goli u sedlu, 2001:Odiseja u svemiru, Vudstok, a uživaće i uz četvorostrukog ovogodišnjeg Oskarovca, južnokorejski film Parazit, koji se nalazi i na repertoaru kućnog bioskopa MOJ OFF. Biće prikazani i naslovi kao što je čuveni horor iz 2019. godine “Doktor Sleep” Majka Flanagana, baziran na čuvenom istoimenom romanu Stivena Kinga iz 2013.godine, kao i “Pulp Fiction”, “Blade runner” i mnogi drugi.
Bioskop na otvorenom od 1. do 7. juna emitovaće besplatne projekcije filmova svake večeri, dok će nakon toga dani rezervisani za film biti sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.
Rezervacija karata vršiće se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs. Neophodno je da se rezervacija odštampa, što će ujedno biti ulaznica za film. Prostor će za posetioce biti otvoren sat vremena pre početka filma, a rezervacija je neophodna!

Foto: press