CHANEL Ultra Le Teint puder ne naglašava fine borice i ne traži popravku tokom dana

CHANEL-ULTRA-LE-TEINT-puder

CHANEL je kreirao Ultra Le Teint Ultrawear All-Day Comfort Flawless Finish Foundation – tečni puder, koji kombinuje dugotrajnu formulu i podlogu za besprekoran rezultat šminke, jer ne zahteva popravke tokom dana. Puder je dostupan u rasponu od 30 nijansi i odgovara svakom očekivanju žene – obezbeđuje savršen i ujednačen ten, i reguliše, odnosno drži pod kontrolom višak sebuma i sjaja, dajući koži prirodno savršen izgled.

Chanel Ultra Le Teint tečni puder otporan je na toplotu, vlagu i sebum

Chanel Ultra Le Teint Ultrawear All-Day Comfort Flawless Finish Foundation tečni puder možete smatrati svakodnevnim saputnikom, a dugotrajnost ima  zahvaljujući kompleksu Perfect Skin, takozvanom “filmskom” kompleksu koji savršeno obuhvata konture lica i otporan je na toplotu, vlagu i sebum, pa može da zadrži svoju mat završnicu i zadrži boju netaknutu 24 sata. Fina, lagana formula ovog pudera omogućava koži da diše, a što je najvažnije – ne naglašava fine linije i borice na licu. Njegova tekstura, koja se lako nanosi, topi se na koži i podnosi svakodnevne iskušenja. Može se nanositi prstima ili četkom za tečni puder.

Ispravlja nesavršenosti i osvetljava tamna područja na licu

Bogat prirodnim glicerinom, Chanel Ultra Le Teint tečni puder je vrlo lake, fine formule/teksture, gotovo neprimetan na koži, vrlo prijatan za nošenje tokom dana, a koža lica je sa njim prirodna, meka i gipka. Ovaj puder ispravlja nesavršenosti i osvetljava tamna područja na licu. Što se tiče pokrivne moći, Chanel Ultra Le Teint spada u srednje pokrivne podloge, a može i da se nadograđuje, za jaču pokrivnost. Tekstura kože je zaglađena, a ten savršeno ujednačen i blistav. Smatra se da Chanel Ultra Le Teint tečni puder pomera granice savršenstva jer daje savršeno ujednačen ten koji je – i prirodan i svetao.

Cena: 6.609 dinara.chanel ultra le teint tečni puder cena

 

Foto: Chanel press