I OVE ZIME EUCERIN JE SPREMIO SJAJNE POKLONE

Dame posvećene zdravlju i lepoti kože Eucerin će i ove zime nagraditi atraktivnim poklonom! Naime, kupovinom jednog preparata iz Eucerin antiage linije, kao poklon dobijate luksuzni neseser sa poklonima za kompletnu negu kože!
U izboru najboljih novogodišnjih poklona, mnoge dame prednost daju preparatima za negu, a Eucerin ih u tome podržava nagrađujući njihov izbor i posvećenost zdravlju i lepoti kože!
Novogodišnji praznici idealno su vreme za izbor kvalitetnog poklona sebi ili vama dragoj osobi pa tako, uz kupovinu jednog preparata iz bilo koje Eucerin antiage linije (osim krema za negu područje oko očiju), na poklon dobijate neseser koji sadrži Eucerin DermatoClean Micelarni fluid za čišćenje lica od 125ml i noćnu i dnevnu kremu u pakovanjima idealnim za putovanje.
U zavisnosti od Eucerin antiage kreme koju ste izabrali, u vašem poklon neseseru naći će se i noćna i dnevna krema iz Eucerin Hyaluron-Filler ili Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity linije:
– Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema za sve tipove kože od 20 ml i dnevna krema iz ove linije SPF 15 od 7 ml, ili
– Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity noćna krema za sve tipove kože od 20 ml i dnevna krema iz ove linije SPF 15, od 5 ml.
Ponuda traje dok traju zalihe nesesera u bolje snabdevenim apotekama.
Više informacija potražite na www.eucerin.rs.
Foto: press