JOŠ 12 NOVIH PESAMA NA NOVOM ALBUMU MARKA LOUISA “EURIDIKA”

Posle samo godinu i po dana od izlaska prethodnog albuma Marko Louis izdao je i treći solo album Euridika za izdavačku kuću Lampshade media. Na novom albumu našlo se 12 pesama, a među njima su i tri dueta.

Publika je već ovog leta imala priliku da čuje dve nove pesme – “Euridika” i singl “Kad je noć”. S obzirom na to da Marko voli da sarađuje sa drugim umetnicima, i ovaj album nije mogao da prođe bez lepih dueta kao što su pesma “Sanjao sam” sa autentičnim Božom Vrećom, kompozicija “Idi” sa mladom Sarajevskom grupom Helem Nejse i duet sa Markovom sestrom Majom u pesmi “Svet je tvoj”.
– Već duže vreme Maja i ja želimo da snimimo zajedničku pesmu. Drago mi je da se to konačno desilo na ovom albumu. Jedva čekam da podelim novi album sa svima i da uživo pevam nove pesme na koncertima. Uživajte! – poručio je Marko svojim prijateljima i gostima na promociji Euridike.
Regionalnu turneju “Beskraj tour by Barcaffe” nastavlja ove jeseni, a publika će, pored Markovih starih pesama, prvi put imati priliku da čuje i pesme sa novog albuma uživo. U Novom Sadu, u Firchie Studiju. Marko će svirati 9. novembra, 23. novembra je u Sarajevu, u amfiteatru Doma Mladih, 29. novembra u Zagrebu, u Tvornici Kulture, 30. novembra u Ljubljani, u Kino Šiški, i kao šlag na torti, 13.decembra u Beogradu, u Domu Omladine Beograda.
Novi album EURIDIKA dostupan je na svim muzičkim servisima kao što su Deezer, Spotify https://lampshademedia.lnk.to/EuridikaAlbum

Foto: press