MODNI PREOKRET: ZAMENITE KLASIČNU BELU KOŠULJU OVAKVOM

Rad u određenim korporacijama ili javnim institucijama često propisuje dress code po kome se tačno zna šta se sme nositi, a šta ne. U tim slučajevima košulja i sako/blejzer obično su “basic” elementi odevnih kombinacija oko kojih se sve vrti i koje se dalje nadograđuju. Istina je da su klasične bele košulje najlepše i iako su više “masculine”, muški modni detalj, ništa seksipilnije i izazovnije ne izgleda od bele košulje na ženskom telu. Posebno leti, u kombinaciji sa preplanulom kožom. Ali, i tu modnu “svetinju” nekada bi mogli da zamenite komadom koji će uneti totalnu pometnju u često dosadni business look.
Zamenite je belom košuljom koji izlazi iz granica klasičnog. Ispod sakoa obucite na primer ovakvu – košulju koja se pripadajućim trakama vezuje na prednjem delu. Ovaj model istovremeno, na sofisticiran način ističe i vašu figuru. Kakav dobar scenario!
Nova Massimo Dutti kolekcija otkriva nam jedan savršen model, pravo osveženje za ovo zimsko doba. Košulja je od puplina, 100 % pamučna, identična klasičnim modelima osim što sa bočne strane ima trake koje možete vezati napred ili pozadi. Probajte da je kombinujete uz sako ili kardigan. Cena: 8.790 din.

Foto: Massimo Dutti