AVON KORNER: NOVU MASKARU SADA MOŽEŠ PRVO DA PROBAŠ

Ako misliš da oči ne mogu da hipnotišu, pripremi se da se oduševiš efektom nove Avon Big&Phenomenal maskare za volumen. A da biste se ipak same uverile šta tačno “radi” ta maskara Avon te poziva da posetiš njihov Avon korner u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici ili Šapcu gde ćeš moći da isprobaš novu Big&Phenomenal maskaru. A u Avon kutku čekaju te i brojna iznenađenja!
Nova 3 u 1 maskara za punije trepavice kreirana je zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja tvojim trepavicama pruža volumen u jednom potezu. Tajna je u posebno dizajniranoj četkici sa fleksibilnim vlaknima koja odvajaju svaku trepavicu jednako, od korena do vrha, garantujući preciznost, bez grudvica. Duboki rezervoari između vlakana sadrže male džepove koji dopunjuju četkicu formulom, dok je njen pametan vrh tu kako bi vam omogućio kontrolisano pokrivanje i donjih trepavica.

Big&Phenomenal maskaru za volumem, ali i druge Avon novitete možete isprobati i zabaviti se u Avon promo korneru u svom gradu:
– Do 23. januara u Mercator Centru u Bepgradu
– Od 24.1. do 30.1. u novosadskom Mercator Centru
– Mercator Centar Niš posetite od 18.2. do 24. 2.
– U Kragujevcu će Avon korner biti postavljen od 25.2. do 3.3. u Plaza Shopping Centru
– Roda megamarket u Subotici će od 3.2. do 10.2. biti domaćin Avon kutka
– A u Šapcu posetite Roda megamarket u periodu od 11.2. do 17.2.
Big&Phenomenal maskara za volumen dostupna je pospecijalnoj ceni od 499 dinara u Avon brošuri koja važi od 17. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

Foto: press