REEBOK X VICTORIA BECKHAM: SPORTSKA ODEĆA NA NOVOM, VIŠEM NIVOU

Modna dizajnerka Victoria Beckham predstavila je novu Reebok x Victoria Beckham kolekciju univerzalnih komada za proleće 2019, dizajniranu u saradnji sa sportskim brendom Reebok. Odeća prilagođena savremenom načinu života nastala je kao spoj inspiracija i iskustva stečena u dve metropole, Los Anđelesu i Londonu. Inspiraciju LA prenela je na modele te tako oni odišu opuštenim kalifornijskim duhom, ali uz prefinjeni britanski kroj. Ovakvim spojem inspiracija kolekcija podiže definiciju sportske odeće na novi nivo.
Čista i suptilna estetika odlika su ove kolekcije, dok je svaki komad skrojen od visokokvalitetnog materijala. Paleta boja kombinuje, sa jedne strane, nijanse kamel, srebra i sive uz narandžastu, crnu i belu.
– Ova kolekcija je kombinacija ležernog stila, uobičajenog za uličnu modu, sa tehničkim performansama sportske odeće, uz doslednost minimalističkoj estetici mog brenda. Rezultat su komadi prilagođeni savremenom načinu života. Za mene je veoma važno što sam današnjici, brzoj kakva jeste, ponudila modu budućnosti koja se može jednostavno uklopiti u bilo čiji garderober. Uz ove komade možete boraviti u kancelariji, a odmah potom, u njima i trenirati u fitnes centru. Želela sam liniju koja će značiti onima koji, baš kao i ja, imaju mnogo obaveza – otkrila je Viktorija, koja je lično, tokom treninga, isprobala svaki komad.

 

Foto: press