ANGELCARE MONITORI: ZA MIRAN SAN RODITELJA I BEBE

AngelCare Poster (1)Kada novi stanovnik stigne u dom i započne život u svojoj sobici mnogi, a posebno mladi roditelji u početku  sunesigurni šta se dešava u sobi do njihove, da li beba mirno i sigurno spava, hoće li je čuti ako joj se nešto desi… Ako niste znali, Аngelcare monitori već 15 godina pružaju roditeljima širom sveta miran san. Ono što ih čini drugačijim i posebnim je ploča sa senzorima pokreta. Ti senzori detektuju svaki pokret vaše bebe, uključujući i one najmanje koje pravi prilikom disanja. Postoji niz indikacija koje novorođenim bebama mogu da se dese a da roditelji nisu ni svesni – na primer apnea ili refluks. Koristeći Angelcare sistem možete da budete sigurni da je sa bebom sve u redu. Sistem funkcioniše tako što u slučaju da se nešto desi, ploča za 20 sekundi oseti pomeranje, pa i ono prilikom disanja i tada se oglašava alarm koji će vam skrenuti pažnju da nešto nije u redu. Dovoljno je da ploču stavite ispod bebinog dušeka. Pored ove inovativne funkcije Angelcare monitori poseduju sve funkcije standardnih monitora. Postoje tri grupe Angelcare monitora:
– Monitori koji detektuju samo pokret
– Monitori koji detektuju pokret i zvuk i
– Monitori koji detektuju pokret i zvuk i poseduju video prenos.
Angelcare monitori su napravljeni tako da mogu da odgovore na sve zahteve koje imate za bebi monitor, samo treba da izaberete onaj model koji vama najviše odgovara. Naši monitori pravljeni su za evropsko tržište što podrazumeva da umesto jedne imaju dve ploče sa senzorima.
Koncept Angelcare monitora 1997. razvio je Moris Pensono jer se, kao i svaki novopečeni roditelj brinuo o sigurnosti svog deteta dok je bilo u krevecu.
U to vreme u Amеričkim bolnicama i porodilištima postojao je sistem koji je detektovao pokrete i disanje bebe, ali je bio previše skup i nepristupačan. Gospodin Pensono je otkupio patent ovog sistema i po ugledu na njega razvio Angelcare monitore koji su od tada najprodavaniji monitori u više od 60 zemalja, a od sada ih možete kupiti i u Srbiji.
Najprodavaniji model na našem tržištu je AC401. Višestruko je nagrađivan jer registruje pokret i zvuk vaše bebe. Displej u boji na roditeljskoj jedinici prikazuje temperaturu u bebinoj sobi i vizuelno registruje zvuke. Jedinica u bebinoj sobi ima blago noćno svetlo, a zahvaljujući tome što radi na dva izvora napajanja može se koristiti i kad nema struje. Cena modela je 20.784 dinara.

Foto: press