NEGA ZA CELU PORODICU: EUCERIN IMA SOS MAST ZA OPORAVAK ISPUCALE KOŽE

Taman uoči sezone hladnih dana stigla nam je Eucerin Aquaphor višenamenska regenerativna mast namenjena za brz oporavak suve, ispucale i iritirane kože odraslih i beba. Nežna, idealna za lokalizovanu, ciljanu upotrebu, Eucerin Aquaphor regenerativna mast klinički i dermatološki dokazano podstiče obnavljanje površinskog sloja kože, umiruje je i štiti, omekšava i hidrira.
Prvi put je predstavljena na američkom tržištu 1925. godine i od tada je ova regenerativna mast osvojila i zadržala visoko mesto na listi omiljenih porodičnih preparata za univerzalnu negu i prvu pomoć. Posebno su joj verne mame, koje su zahvaljujući ovoj kremi rešile problem pelenskog osipa kod svojih beba. Od ove jeseni, Eucerin Aquaphor regenerativnu mast možete pronaći i u našim bolje snabdevenim apotekama, u manjem pakovanju od 45ml, koje ne zauzima puno prostora, pa ga uvek možete imati pri ruci, i većem od 220ml, idealnom za potrebe cele porodice.

A tajna Eucerin Aquaphor regenerativne masti leži u tom što je nekomedogena, bez parfema je, bez konzervansa i antibakterijskih aktivnih supstanci. Umiruje kožu, podstiče obnavljanje njenog površinskog sloja, štiti je, omekšava i hidrira. Nežna je, idealna za ciljanu upotrebu, sadrži samo sedam sastojaka među kojima su pantenol, glicerin i bisabolol. Eucerin Aquaphor regenerativna mast jedinstvena je po svojoj višenamenskoj ulozi:
– Omekšava veoma suvu i ispucalu kožu, koja se često javlja na stopalima, kolenima i laktovima
– Pruža zaštitu od spoljnih uticaja i ubrzava oporavak manjih posekotina i blagih opekotina
– Efikasno umiruje i neguje osetljivu i iritiranu kožu odraslih i beba
– Rešava problem suve kože ruku i bolnih zanoktica i štiti kožu od esktremnih spoljnih uslova poput hladnoće i vetra
– Pogodna je za upotrebu i oporavak kože nakon dermatoloških tretmana, poput lasera i hemijskih pilinga.
Deluje poput obloga koje su “domišljale” naše bake – formira nežnu, polupropustljivu zaštitnu barijeru omogućavajući koži da diše, sprečavajući gubitak vlage, umiruje kožu koja je iritirana, podstiče regeneraciju kože i oporavak površinskog, zaštitinog, sloja kože nadoknađujući lipide neophodne da bi koža obavljala svoju zaštitnu ulogu i pomaže u održavanju hidriranosti kože. Ova mast nije lek i u slučaju oštećene kože i otvorene rane nanosi se nakon formiranja novog, površinskog kožnog tkiva. O tome koliko dugo treba da sačekate posle povrede i lečenja, a pre upotrebe Eucerin Aquaphor regenerativne masti, raspitajte se kod lekara ili dermatologa.
Cena: tuba od 45ml može se naći po ceni od 705 dinara / Srbotrade apoteka.

Foto: press