ŠTO TI TELO PULSIRA: NOVI SINGL IRIE FM BENDA PRED KONCERT U BEOGRADU

Novi album “Putevi” bend Irie FM predstaviće nam na beogradskom koncertu 15. decembra u Domu omladine, a pre toga ekipa “Irie FM” pripremila je još jedan video svetskog kvaliteta za singl Što ti telo pulsira. Glavni akter spota, a i režiser je frontmen Vukašin Marković, a za ambijent je odabran Sava Centar kao jedan od najlepših zdanja Beograda. Spot predstavlja mešavinu igrane forme i plesa po ivici realnosti, a glavni lik priseća se bivše ljubavi sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije i o njoj “priča” na vrlo živopisan način – kroz glumu i ples.
Za odličan vizuelni identitet novog singla, pored Vukašina, zaslužni su i producentska kuća “Kaktus Media”, direktor fotografije Lazar Bogdanović, dok su se Tamara Pjević i Jakša Filipovac pobrinuli za koreografiju.
Uz već poznate pesme “Kliziš”, “Putevi” i “Ljubav što smo stvorili”, na novom albumu naćiće se naći još 5 novih numera. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. “Irie FM” ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju, što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku.
Specijalnu ponudu CD + karte po povlašćenoj ceni možete poručiti na mascom.rs , a karte za koncert se mogu kupiti preko Eventim sistema ili na biletarnici Doma Omladine Beograda. Predgrupe na koncertu su bendovi Kezz i Drum.

Foto: Nemanja Novaković