TOGETHER by MANGO: KOLEKCIJA ZA SEZONU JESEN/ZIMA 2018.

Mango kolekcija jesen/zima 2018. predstavlja svojevrsnu modnu odu zajedništvu, a zaštitna lica jesenje kampanje ovog španskog brenda su oskarovac Adrien Brody i Amber Valetta.
Kolekcija, prema ličnom viđenju čuvenog fotografa Maria Sorrentija, predstavlja intimne momente svakodnevnog života njenih protagonista.
Deca fotografa, njegova sestra Vanina, ćerka i njen suprug, glumac Adrien Brody, koji je istovremeno i ambasador muške linije kuće, sa svojim psom, aktivista i model Adwoa Aboah, sa sestrom Kesewom i rođakom Alewyom, simbolizovali su porodičnu poruku koju je Sorrenti želeo da stavi u prvi plan kampanje. Takođe su učestvovale i dve internacionalno poznate manekenke i bliske prijateljice, Amber Valetta i Carolyn Murphy, profesionalni skejtbordista Steve Olson i njegov sin Alex, umetnica Langley Fox i poznate stiliste Zoe Bedeaux i Helena Teejdor. Ovo je možda jedna od najvećih Mango kampanja, ali i istovremeno pokazatelj raznolikosti društva u kojem živimo.
Jesenja kolekcija predstavlja čistu transformaciju u dizajnu odeće: evoluciju kroz modernu estetiku, definisanu visoko kvalitetnim materijalima i jasnoj posvećenosti bezvremenim odevnim komadima – bez konvencionalizma. Ponuda takođe uključuje animal print inspirisan sedamdesetim godinama i srž koju čine eklektična igra boja i volumena koji preovlađuju u stajlinzima. Chanky pletivo, dugi rukavi, okrugli okovratnici i teksas dominiraju ovom veoma trendi kolekcijom.

Foto: Mario Sorrenti ya Mango/press