2CELLOS PONOVO U BEOGRADU: NABAVITE KARTE ZA SPEKTAKL NA KALEMEGDANU

Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić i Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao 2CELLOS, ponovo dolaze u Beograd 8. septembra 2018. godine kada će na Kalemegdanu prirediti koncertni spektakl na otvorenom. Sve je počelo pre pet godina, kada su momci odsvirali taj famozni “Smooth Criminal” Michaela Jacksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.
Sve je izgledalo poput sna, jer je iza njih pet veoma upešnih godina koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave. U Beograd se vraćaju sa poslednjim albumom “Score” koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove, ali će naravno svirati i planetarne melodije, kao i klasike napisane za savremene filmove i televiziju.
Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Iza Luke i Stjepana je više od 10 miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenali put se i dalje nastavlja. Važna informacija za sve one koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike je da će ulaznice, po promotivnim cenama, biti u prodaji u sitemu Evetima.

Foto: press