DARPHIN IMA NOVU KREMU KOJA SKRIVA POSLEDICE URBANOG, STRESNOG ŽIVOTA

Kada je Pierre Darphin 1958. godine kreirao Intral serum za umirenje osetljive kože, nije ni slutio da će, 60 godina kasnije, on i dalje biti jedan od najprodavanijih proizvoda brenda, a popularna Intral linija sa proizvodima za tretman, negu i umirivanje osetljive, reaktivne i kože sklone crvenilu, sada je dobila i svoju prvu kremu za zonu oka na bazi umirujućih, hidratantnih i antioksidantnih supstanci Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream.
Dvostruko tanja od kože lica, koža u zoni oka nema lojne žlezde koje je hrane i štite, siromašna je kolagenom, a bogata krvnim sudovima, pa nije čudo što je posebno osetljiva na nečistoće, zagađenja i stres. Uz to, prve znake starenja i umora vidimo upravo na zoni oka.

A kako nova Intral krema pomaže zoni oka da izgleda sveže, odmorno i zdravo?
Delovanje je višestruko: antioksidantna zaštita od slobodnih radikala indukovanih uticajima životne sredine, jačanje zaštitne barijere kože i hidratacija, celodnevna borba protiv nadutosti i tamnih kolutova i, naravno, ono u čemu je Intral linija najjača – umirenje.
Sastojci koji pomažu ovoj borbi su brojni. Za umirenje i hidrataciju brinu se intral calm complex, srž svih Intral proizvoda koji sadrži kamilicu, božur i glog. Zajedničkim dejstvom oni umiruju i ublažavaju iritacije i crvenilo. Ublažavanje tamnih i naduvenih podočnjaka povereno je braon i crvenim algama koje štite integritet mikrokapilara i sprečavaju nadutost, dok sladić umiruje, a kofein smanjuje upale, skuplja krvne sudove i time pomaže smanjenju naduvenosti zone oko oka. Od antioksidanta nova formula sadrži vitamin E, vitamin C i biotehnološki ferment morskog mikroorganizma Thermus thermophilus. Svi zajedno bore se protiv oksidativnog stresa.
Intral krema za zonu oka ne sadrži parabene, mineralna ulja, ftalate, formaldehid i mirise.
A da li ćete uživati dok je koristite – suvišno je pitanje. Naravno, to je Darphin. Gel tekstura se brzo stapa sa kožom oko oka koja postaje meka i gipka, bez lepljivih tragova. Za bolje rezultate Darphin i kod ove kreme preporučuje nanošenje specifičnom masažom koja pomaže dreniranje i poboljšava tonus kože oko oka.

Foto: press