DIOR ROUGE LIQUID LIP STAIN: NOVA GENERACIJA RUŽEVA SA MOĆNIM EFEKTOM

Dior Rouge saga se nastavlja. Najnoviju Dior make-up kolekciju Peter Philips, kreativni i direktor fotografije Dior Makeup, upotpunjuje prvim tečnim ružem Liquid Lip Stain. Veoma je interesantne formule – lagane je teksture zbog koje imate osećaj kao da koristite sjaj, a rezultat koji dobijete je više nego moćan! Praškasti pigment novom Dior ružu daje intenzivnu, živopisnu boju koja traje i traje i traje… do 12 sati. Za razliku od dosadašnjih kolekcija formula Liquid Lip Stain ruževa i dalje ostavlja utisak kao da nanosite sjaj, lagana je i lako klizi na usnama, a nova formula je veoma gusta, soft & creamy, vrlo, vrlo pigmentovana (čuvajte odeću svetlih nijansi!), s mirisom baby pudera, a ambalaža veoma luksuzna. Sada kroz tubicu možete da vidite kako izgleda boja koja se u njoj čuva.

Liquid Lip Stain kolekciju kuća Dior će u svom portfoliu označiti kao novu generaciju tečnih ruževa čija formula kombinuje vosak, hidratantna ulja i vrlo prilagodljive sastojke za besprekoran finiš u samo jednom potezu. Boja je “puna” a tako glatku površina usana potiče od silikonske smole, dok mineralni vosak u kombinaciji sa sastojkom nalik gelu obezbeđuje kremastu teksturu formule. Da se na usnama nađe savršena količina ruža brine se aplikator čiji se vrh ponaša kao mali rezervoar.

Peter Philips kreirao je 29 živopisnih nijansi u rasponu od kremastobež do klasičnog # 999 Dior crvenog ruža pa čak i mat crnog,  i to u tri različite teksture – mat, saten i metalik (Rock Matte, Electric Metal, POP Satin). Ako je izbor mat, nema suvih usana, ako volite metalik čeka vas neopisivo sajber iskustvo na usnama, dok satenska formula izgleda tako prefinjeno sa toliko pigmenata i svetlosti na usnama. Cena:4.670 din.

Foto: Dior press, Instagram @diormakeup