TRI ZVEZDE U PRAZNIČNOJ H&M KAMPANJI: SVI TREBA DA BRINEMO JEDNI O DRUGIMA

Glavni glumci u filmu za H&M Holiday kampanju biće Niki Minaž, Džesi Vilijams i Džon Torturo – najavljeno je iz ove modne kuće. Film koji je režirao Johan Renk govori o paralelnom svetu iz mašte prepunom nezaboravnih likova i univerzalnoj poruci o tome kako treba da vodimo brigu jedni o drugima. Klasična bajka ispričana na moderan način u centru pažnje ima hrabru devojčicu koja prati Deda Mrazovog zlog brata kako bi spasila praznike od njegovog sebičluka. Niki Minaž glumi devojčicinu mamu, kao i predivnu vilu, Džesi Vilijams se pojavljuje kao otac i natprirodno biće, dok Džon Torturo igra i Deda Mraza i njegovog zlog brata.
– Film mi se veoma dopada zbog njegove snažne poruke. Sviđa mi se kako devojčica na kraju postaje pobednik koji živi u svima nama. To je ta uvek prisutna magija tokom praznika – izjavila je Niki Minaž.
– Uzbudljivo je videti kako naše praznične kreacije oživljavaju zajedno sa inspirativnim i talentovanim ljudima. Definitivno su dodali još magije u film i nadamo se da će se i našim dragim kupcima svideti način na koji će biti predstavljena praznična kolekcija u H&M prodavnicama – izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka i kreativna direktorka u H&M.

Foto: H&M press