DOPUNITE NESESER: PROLEĆNI MAKE-UP ŠOPING VODIČ

 

Sređivali ste neseser i shvatili da se u kutijici rumenila više vidi metalni uložak nego tekstura, bronzer se polomio, ruž je pri kraju, nagomilale su se senke koje uopšte više ne koristite… a nemate ono što biste sada koristili. Prolećni noviteti uveliko poziraju na policama parfimerija, pristižu već i letnje kolekcije, pa, ako je došlo vreme da dopunite neseser pripremili smo vam mali make-up šoping vodič koji će vas upoznati sa novim proizvodima, njihovim efektima i cenama. Kad je ovakav šoping u pitanju – znamo da vam je sigurno teško da se odlučite šta pre da kupite, i znamo koliko je “strašno” kada je žena u situaciji da izbor svedete na “samo” dva proizvoda.
1. CHANEL COCO CODE BLUSH HARMONY je rumenilo u kojem su kombinovane mat i saten teksture u roze-crvenoj nijansi i nijansama breskve, meda i karamele. Ovo je višenamenski  proizvod koji možete da koristite kao hajlajter, bronzer i kao klasično rumenilo, 7.339 din.
2. MAC EXTRA DIMENSION BLUSH rumenilo reflektuje svetlost i ostavlja gladak finiš na koži a prerporučuje se svima koji vole hajlajtere, 3.780 din.
3. DR.HAUSCHKA kompaktni korektivni puder u kombinaciji 4 boje prikriva nepravilnosti na koži, a pre svega je neguje svojom prirodnom formulom, 3.870 din.
4. MAC Brush 128 Split Fibre Cheek četkica za rumenilo iz Extra Dimension Blush linije, 5.500 din.
5. SEPHORA SUN DISC Limited edition bronzer i rumenilo od tri perfektno kombinovanih breskvastih nijansi za kreiranje univerzalnog prirodnog tena, veoma izdašno pakovanje od 28g, 2.360din.
6. LANCOME LA RÔSE BLUSH POUDRER Limited Edition hajlajter-puder u retro kutijici za efekat sjajnog i savršeno svežeg lica, 7.671 din.1. URDAN DECAY NAKED SMOKY paleta senki sa nijansama za savršen smoky eye. Birajte tri slične nijanse sa različitim finišima za najlepši i pravi smoky efekat, 6.200 din.
2. AVON MARK kremasta senka za oči jakog pigmenta i intenzivne boje, nijansa Lasting Lilac, 329 din.
3. DR.HAUSCHKA trobojna paleta senki sa 4 nijanse i biljnim voskovima koji štite zonu oko oka, 3.335 din.
4. CHANEL OMBRE PREMIERE Longwear Cream Eyeshadow kremasta senka za oči, nijansa 804 Scintillance, uskoro u prodaji
SEPHORA EASY SMOKY EYE kremasta senka za oči sa “pametnom” četkicom savršenom za brz i lak smoky efekat na očima, 1.650 din.
5. AVON MARK Big Colour olovka za oči, nijansa Ultra Violet, 399 din. 1. SEPHORA CONTOUR & COLOR LINER AND LIPSTICK DUO dvostrani ruž i olovka komplementarnih boja, proizvod dizajniran da usavrši prirodnu konturu usana i njihovo definisanje/uokviravanje. Prijatne je kremaste mat formule a formula je bogata bojom, nijansa Light Nude, 1.750 din.
2. ESTEE LAUDER PURE COLOR LOVE ruž bogato pigmentisane nijanse, sa ukuspm vanile za neodoljive poljupce, 3.900 din.
3. SEPHORA CREAM LIP STAIN tečni ruž (boja) za usne veoma intenzivnog pigmenta i veoma, veoma postojan, nijansa, 10 Mulberry, 1.650 din.
4. DR. HAUSCHKA mat ruž za usne sa mineralnim pigmentima, jojobom i bademovim uljem koji štite i hrane usne, nijansa 18 Fire Lily, 2.535 din.
MAC COLOUR ROCKER mat ruževi za usne neuobičajenih, adrenalinskih nijansi, nijanse Cold Hard Cash i Flatter Me Fierce, 2.600 din.