IZBEGNITE IH: 3 GREŠKE PRILIKOM IZBORA KUPAĆEG KOSTIMA

Hajde da verujemo da će nam ovog leta trebati kupaći kostim. Ako ne za more, na kraju krajeva, onda bar za neko jezero, bazen ili reku. Ako nemate idealnu manekensku figuru, a budimo realni, većina nas spada u tu kategoriju, izbor kupaćeg kostima može, ali ne mora i da bude stresan zadatak. Stručnjaci iz Lisce kažu, da prilikom izbora modela, žene najčešće prave 3 greške. Pogrešna – manja veličina
Koliko god želite da izgledate i budete vitkiji u tome vam nikako neće pomoći kupaći kostim manje veličine. Mnogo bolje ćete izgledati ako za sebe izaberete pravu, odgovbarajuću veličinu prema proporcijama svog tela. Tako ćete izbeći da vam se kostim ne urezuje u telo i tako dodatno naglašava ono što vi ustvari želite da prikrijete. A ukoliko vam kupaći bude prirodno prijanjao uz telo, ne samo što ćete se osećati prijatnije, već ćete i izgledati bolje.

Model isti kao prijateljicin
Ako je vaša prijateljica oduševljena nekim modelom, to ne znači da će isti odgovarati i vama jer svako ima drugačiju građu. Verovatno već imate omiljeni model kostima za koji znate da vam sigurno dobro stoji pa u skladu sa tim tražite i novi model koji ćete nositi, a ne onaj koji će stajati u fioci.
Praćenje trendova nije obavezno
Nemojte se bojati modnih eksperimenata, ali, modu ipak ne treba slepo pratiti. Neki trendovi su vrlo specifični i možda ne pristaju vašoj građi. Birajte ono što odgovara vašem životnom i modnom stilu, ali, pre svega, obliku vašeg tela.

 

 

Foto: Lisca