HOLIVUD U BEOGRADU: POČINJE SA RADOM „DRIVE IN BIOSKOP“ NA ADI

Foto Martin Meissner/AP

Kao u holivudskim filmovima, Kombank Dvorana je u saradnji sa Gradom Beogradom, Beograđanima i njegovim gostima priredila još jedno filmsko iznenađenje – preselila je bioskop na beogradsku Adu Ciganliju. Posetioci Drive in bioskopa Ada Beograd tokom predstojećih letnjih meseci, ali i tokom ostatka godine, omiljene filmove moći će da gledaju pod zvezdanim nebom i to na Parkiralištu na Adi, koje će biti pretvoreno u bioskop na otvorenom.
Da užitak bude još veći, a u skladu sa bezbednosnim poštovanjem propisane distance, filmovi će se pratiti iz automobila. Beograđani će na ovaj način biti u prilici da uživaju u „sopstvenom filmu“ gledajući filmske priče pod vedrim nebom iz svojih vozila.
Planirano je da filmovi budu besplatni od 1. juna do 1. jula 2020. nakon čega će ulaznice za filmove početi da se naplaćuju.
U znak zahvalnosti i solidarnosti sa građanima prestonice, prve nedelje rada Drive in bioskopa svake večeri će biti prikazivani filmovi, dok će nakon 7. juna, pa do kraja leta za prikazivanje filmova biti rezervisani sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.
Kompletan repertoar, kao i film otvaranja biće poznati sledeće nedelje, a o terminima filmskih projekcija gledaoci će moći od 1. juna svakodnevno da se informišu na sajtu Kombank Dvorane.