MARIJA KILIBARDA PREDSTAVLJA SVOJ BREND NAKITA “KI”

Pored redovnog posla Marija Kilibarda je poslednjih nekoliko meseci vredno radila na brendu svog nakita koji je nazvala KI. Osim što su to početna slova Marijinog prezimena, KI znači cirkularnu životnu energiju sa kojom se rađamo a čije je postojanje osnova istočnjačke filozofije.
Ono što prvo zapazimo kod ovog nakita je forma i kombinacija crne i zlatne boje. ”Lavirint” je prva kolekcija KI nakita napravljena od različitih vrsta materijala koji su pažljivo uklopljeni kako bi dali oblik priči koja stoji iza svakog komada.

Nakit je rađen od različitih materijala – kombinacije pozlaćenog srebra, nano-keramike i emajla… koji su isprepletani u jednostavne i elegantne kompozicije.
Dizajn je inspirisan klasičnim formama, tako da je stil nakita lako uklopljiv, uz bilo koju odevnu kombinaciju i za bilo koju priliku u toku dana i večeri.
Sofisticirani i nežni, a vrlo upečatljivi komadi KI nakita, rađeni su u različitim kombinacijiama, za različite karaktere i afinitete – zlatno-crna, srebrno-crna ili jednostavno samo zlatna.
– S nestrpljenjem sam dočekala trenutak u kojem ću sa našim devojkama da udružim energije i odakle ćemo na dalje da sijamo zajedno. Raduje me kada zamislim jednu samosvesnu, nežnu i podjednako jaku ženu, da sa ponosom nosi simbol lavirinta, kao stalni podsetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbuđena zbog svega što dolazi – kaže Marija.
Prva kolekcija KI nakita sastoji se od ogrlica, prstenja, minđuša i narukvica.  Lavirint Viseće Mindjuše Zlatne, 4.800 din. Lavirint prsten 6.200 din.

Ogrlica Lavirint na Lančiću 3.900 din.

Editorijal foto: Miša Obradović.