MARKO LOUIS PREDSTAVLJA SVOJ NOVI ALBUM “UŽIVO”

Marko Louis predstavlja Uživo – album snimljen u novembru 2017. godine, na njegovom prvom solističkom koncertu u Domu Omladine Beograda, a koji je objavila izdavačka kuća Lampshade Media. Paralelno sa albumom izlazi i spot za pesmu “Raj Za Avanturiste” u saradnji sa trubačkim orkestrom Barka Brass Band koji je snimljen u toku Markove koncertne turneje krajem prošle godine.
Karakterističan zvuk Markove muzike osvojio je srca i plejliste širom regiona. Na novom “Uživo DOB” albumu nalaze se pesme sa albuma “Shine On Me” i “Beskraj”, a pored saradnje na pesmi “Raj Za Avanturiste” i “Shine On Me” sa eminentnim orkestrom Barka Brass Bandom, na albumu je i emotivna izvedba pesme “Doviđenja”, uz pratnju Baneta Vasića na harmonici.– Pesma “Raj Za Avanturiste” je u startu izazvala veliku pažnju i dugo sam razmišljao kakav spot da snimim. Organizujući koncert u Beogradu, dobio sam ideju da trubački orkestar Barka Brass Band uđe kroz publiku na koncert, kao iznenađenje, i da sviraju poznatu temu iz pesme. Dok smo smišljali scenario za koncert shvatili smo da bi najbolje bilo da se snimi reakcija publike i tako je i nastala ideja za spot. Pored toga zabeležili smo i razne momente sa turneje, a režiser i snimatelj Dragan Jereminov je od svih snimaka napravio jedan divan kolaž najlepših trenutaka – izjavio je zadovoljni Marko Louis.
Marko obećava nastavak turneje po Srbiji i regionu, a do tada celokupni album “Uživo DOB” možete slušati na svim digitalnim servisima putem sledećeg linka: https://LampshadeMedia.lnk.to/UzivoDOB