Sve od kože: Najlepši prolećni modeli domaćeg brenda obuće SOLO

solo kožne cipele cena

Prateći trendove koji dominiraju u modnom svetu, domaći brend obuće SOLO dizajnirao je kolekcija za sezonu proleće/leto 2021. koja obiluje aktuelnim i atraktivnim bojama, “začinjena” je modernim detaljima i vanvremenskim dizajnom, a što je najvažnije – obuća je izrađena od kože. Kolekcijom dominiraju ravni i udobni modeli, poput baletanki i mokasina koje je još 1957. godine glamurozna Odri Hepbern nosila u filmu “Funny Face”, demonstrirajući da žena samo dobija na ženstvenosti i u ravnoj obući. Za one koji vole visoke potpetice, pripremili su modele koji, ni nakon više sati nošenja, neće uticati na stabilnost i udobnost, jer svi SOLO modeli imaju savršeno izbalansiran pad i rastojanje između osnove stopala i štikle.

Novia, 8.990 din.
Lola, 9.590 din.

Iskusan tim, koji stoji iza ovog brenda, iza sebe ima decenije praktičnog znanja u oblasti dizajna i proizvodnje obuće, isključivo od prirodne kože. Koristeći jedinstvena svojstva novih materijala i tehnoloških procesa, kontinuirano ispunjavaju očekivanja dama širom sveta. Kroz svoje kolekcije predstavljaju zanimljiv spoj novih trendova, zanatskog umeća, praktičnosti, ali i pristupačnosti u ceni. Dobitnici su tri srebrne i dve zlatne “Košute” na međunarodnim sajmovima kože i obuće, a najveća nagrada su im verni kupci koji uživaju u udobnosti SOLO modela, iz sezone u sezonu.Imperativ prilikom stvaranja svih SOLO kolekcija je udobnost, i u to ime je domaći tim proširen dizajnerima iz Italije,
koja je svetska matica, kada je u pitanju pojam kvaliteta i udobnosti obuće. SOLO modele možete pronaći u maloprodajnim salonima širom Srbije i regiona, kao i na online shopu https://storesolo.ecwid.com/, a ovaj domaći proizvođač moderne obuće isporuku vrši širom sveta.

Ljerka, 8.990 din.
Olivera, 9.790 din.
Melanija, 9.590 din.
Vesna, 9.590 din.
Lela, 9.390 din.

 

Foto: press