NOVI DR. HAUSCHKA SETOVI: ZA PROBU ILI NEGU TOKOM LETNJIH PUTOVANJA

Dr. Hauschka prirodna kozmetika već tradicionalno priprema setove za probu proizvoda prema zahtevima masne, suve ili osetljive kože, ili organskih mirisnih kupki, jer probom uzoraka lakše ćete se odlučiti za kupovinu originalnih proizvoda za negu svoje kože. Ove godine, iz Dr.Hauschka kozmetike stižu tri nova seta u kartonskim kutijama u kojima je niz tematski odabranih proizvoda. Setovi će vam odlično poslužiti ukoliko želite da isprobate neku od linija za negu vašeg tipa kože, a odlični i za poneti ih na putovanje s obzirom na to da su u mini verziji i ne zauzimaju mnogo mesta u beauty neseseru. Favourites je set sa proizvodima koje ljubitelji Dr. Hauschka kozmetike najradije koriste, Night&Active sadrži proizvode za sprovođenje specifičnog koncepta nemasne noćne nege, a treći set – Pure&Fine skin – za pročišćavanje i balans mešovite i masne kože.

Favourites set sadrži neprevaziđene klasike: kremu za čišćenje, tonik za lice, kremu za ruke (po 10 ml), kremu od dunje (5 ml) i lip care stik (originalni proizvod). Set je pogodan za dnevnu negu svih tipova kože. Cena: 2.550 din.
Night&Active je set za vreme kada je koža najaktivnija, kada se regeneriše i pročišćava. Dr.Hauschka preporučuje nemasnu noćnu negu koja treba da podstakne i podrži te procese, a u setu su: mleko za čišćenje, krema za čišćenje i tonik za lice (10 ml), noćni serum (2,5 ml) i r evitalizujuća maska (5 ml). I ovaj set je predviđen za kompletnu noćnu negu svih tipova kože. Cena: 2.400 din.Pure&Fine je set namenjen mešovitoj koži a njemu ćete naći sve neophodne proizvode za balans mešovite kože: kremu za čišćenje, tonik specijal, parnu kupku za čišćenje pora (po 10 ml), kremu od matičnjaka i revitalizujuću masku (po 5 ml). Cena: 2.550 din.
Setove potražite u beogradskoj Metropoliten parfimeriji ili bolje snabdevenim apotekama.

Predstavljanje novih Dr.Hauschka setova održano je u prijatnoj & ženskoj atmosferi Boya Porcelain kreativne radionice gde su predstavnice medija učile tehniku pravljenja predmeta od porcelana. A kako smo se provele pokušaćemo da vam dočaramo ovim fotografijama.