OTVOREN BELGRADE DESIGN HUB: MESTO KOJE ČUVA AUTORSKI DIZAJN

Novi dizajnerski prostor u Beogradu Belgrade Design Hub otvoren je na Dorćolu, na uglu ulica Gospodar Jevremove i Dositejeve, a to je mesto gde se čuva autorski dizajn i koje okuplja dizajnere odeće, nakita i aksesaoara, sličnog senzibiliteta. Belgrade Design Hub funkcionisaće pod kreativnim vođstvom uspešnih i nagrađivanih modnih dizajnerki – Budislave Keković i Jasmine Vujović, kao jedinstveni modni koncept prostor u Beogradu, u čijem enterijeru dominiraju bela i crna boja, a koji na dva nivoa nudi izuzetan izbor u kome dame mogu pronaći kvalitetne komade, kako odeće svedenih i elegantnih linija, tako i uvek poželjnog aksesoara i izuzetnog nakita poznatih beogradskih dizajnera.

Pored Brendova Budislava i Get Up, Belgrade Design Hub predstavlja i nakit Studija Manufaktura i Hota Hota, kao i šešire i fascinatore NF Hats.
– Počelo je od jedne ideje i jedne želje. Želele smo promenu, novo društvo, novi kraj. Dizajnirale smo i pre, to bar znamo. Napravile smo mesto na kome smo okupile dizajnere koje volimo. Svedena rešenja, sa izletima u neispitano, odlični materijali, inspiracija u umetnosti, prirodi i neistraženom nas najbolje objašnjavaju. Znale smo da možemo da vam ponudimo više. Nakit Studija Manufaktura i Hota Hota, kao i šeširi i fascinatori NF Hats, odlično idu sa Get UP i Budislava odećom, koju posebno radimo baš za ovaj prostor. BDH je mesto koje potpuno odražava naše ideje i estetiku. Radujemo se što možemo da ga podelimo sa vama – izjavile su Jasmina Vujović i Budislava Keković na samom otvaranju ovog dizajnerskog prostora.

Foto: Jakov Simović, Andrej Mihailović